Persoonlijk

Snapshot Diary: juni 2018

02/07/2018

Snapshot Diary: juni 2018 | Peek Inside

Afgelopen maand was eigenlijk heel rustig, weinig foto’s gemaakt en vooral heel veel offline geweest. Maar deze serie moest gewoon doorgaan, dan maar met wat minder foto’s. ;-)

Snapshot Diary: juni 2018 | Peek Inside

Deze maand ging ik weer even gezellig naar de stad. We gingen langs Food Matterz, echt een aanrader. We namen deze heerlijke koffie met chocolade, slagroom en witte chocolade. Oh wat ziet er niet in en op, zo yummie! Wat een mooie plek, je kan er niet alleen zitten maar ook leuke producten kopen.

Snapshot Diary: juni 2018 | Peek Inside

Uiteraard moest er ook weer een bezoekje gebracht worden aan Dille&Kamille. Je begrijpt, ik moest mijzelf echt tegenhouden om niet alles in de de tas te stoppen. Zoveel moois en zoveel groen!!

Snapshot Diary: juni 2018 | Peek Inside

Deze maand ging ik er ook nog onverwachts een weekje tussenuit. We gingen naar Center Parcs, het huisje was niet echt geweldig, maar dat is algemeen bekend (érg verouderd!)… Maar gelukkig hadden we heerlijk weer dus zaten we veel in het zwembad. We gingen we ook nog een met het pontje naar Bunschoten-Spakenburg, een voormalig vissersdorpje. Als je er een keer bent, ga dan zeker naar de straat Weidelaan. Daar zit een toffe winkel met allemaal planten, bloemen, vintage items.

0 reacties

Laat een reactie achter