De 3 leukste spelletjes voor een avond thuis

De 3 leukste spelletjes voor een avond thuis

Heb je een avondje niks te doen of komen er mensen over de vloer en ben je nog op zoek naar een leuk spel? Soms kan het een hele opgave te zijn om een spel te vinden dat iedereen leuk vindt. Monopoly is natuurlijk al zo vaak gespeeld en duurt ook erg lang. Wij zochten daarom uit welke spelletjes nu echt leuk zijn om te spelen en waar je meerdere rondes van kunt spelen. Wil je weten wat je echt in huis moet hebben? Lees deze blog dan snel verder.

Valse motten

Ben je op zoek naar een spel waarbij je helemaal in een deuk kunt liggen? Ga dan voor een misleidend spel als Valse motten. Hoe het werkt? Eigenlijk is het heel simpel. Zolang je vals speelt (en niemand jou weet te betrappen), weet je zeker dat je wint. Een speler speelt de politie en moet het vals spelen opmerken terwijl de rest zijn kaarten probeert weg te spelen op tafel of ergens anders. Ideaal voor een gezellige avond!

Keer op keer

Een ander populair spel? Dat is Keer op Keer! Tijdens dit dobbelspel probeer jij zoveel mogelijk punten te scoren door kleuren, sterretjes en rijen in de gaten te houden. Simpel, maar oergezellig en een keer iets anders dan Scrabble. Een goed spel om in huis te hebben dus! Dit is perfect voor een familieavondje of avondje borrelen met de vriendengroep.

Ben je al bekend met Keer op Keer? Er zijn ook nieuwe varianten verkrijgbaar die net iets ingewikkelder zijn. Heel leuk als je van een uitdaging houdt!

Gezelligheid met Jelly Beans Boozled

Wil je een keer iets nieuws, maar weet je nog niet zo goed wat? Denk dan eens aan een ‘Russisch roulette’ met eten. Met Jelly Beans Boozled weet je nooit welke smaak je krijgt. Zo kan het zijn dat je een heerlijke karamel Jelly Beans krijgt of een van de andere smaken die je gewend bent van Jelly Beans. Heb je pech? Dan krijg je een smerige smaak, bijvoorbeeld rotte eieren, stinky socks of baby poop.

Zit er een enorme pechvogel tussen? Vergeet dan niet om die pechvogel te voorzien van een glaasje water. Jelly Beans Boozled is niet voor de zwakke maag namelijk.