Happy list

Happy list #32

06/04/2018

Happy list #32 | Peek Inside

Een nieuwe happy list op deze mooie dag. Eindelijk gaan de temperaturen weer omhoog, komt het zonnetje tevoorschijn en kunnen we als het goed is heerlijk even buiten zitten en misschien zonder jas! ;-) Tijd voor een zomers nummer, je ontbijtje te vervangen met een heerlijk frisse pudding én ik kreeg nog een toffe muurdecoratie waar ik meer over vertel.

Liedje: These days – Rudimental, Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen

Als dit liedje op de radio komt gaat de volume zeker op standje burenruzie… ;’) Ik word zo vrolijk van het deuntje en vooral heel veel zin om de deur open te zetten en lekker te genieten van de zomer. Helaas is het nog niet zover, maar met het weer van vandaag en morgen begint het er in ieder geval op te lijken. ;-)

Happy list #32 | Peek Inside Happy list #32 | Peek Inside

Exclusieve muurdecoratie van WALLLL

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Nina die vertelde dat ze samen met haar vriend Jim een eigen bedrijf zijn gestart. Een half jaar geleden zijn ze ook WALLLL.com gestart waar ze mooie en unieke foto’s, prints en quotes verkopen op canvas en plexiglas. De foto’s maken zij zelf omdat ze beiden een passie voor fotografie hebben, wat ook gelijk de reden is dat ze WALLLL zijn begonnen. Hun doel is om naar de mooiste plekjes te reizen, hier mooie foto’s van te maken en ze vervolgens met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen en dit alles voor een betaalbare prijs.

Sinds kort zijn ze iets nieuws begonnen namelijk sterrenbeelden op canvas. Deze zijn ook ontworpen door Nina en Jim en gedrukt op stevig 300 grams canvas. Je hebt de keuze uit drie maten: XS – 20x30cm, S – 30x40cm en M – 40x60cm en worden geleverd inclusief gratis ophangsysteem. Daarnaast kan je ook kiezen voor je sterrenbeeld in het Nederlands of Latijns. Superleuk om cadeau te geven of natuurlijk voor jezelf.

Recept: Kokos chia-pudding met mango | Peek Inside

Recept uit de oude doos: kokos chia-pudding met mango

Ohh de temperaturen schieten omhoog vandaag en morgen. Althans, dat is wat ze zeggen. ;-) Het zonnetje gaat schijnen, de jassen kunnen misschien wel uit. Tijd om de ontbijtjes van warme havermout te vervangen met een heerlijke frisse chia-pudding mét mango. Dit is echt mijn favoriet op gebied van chia! Bekijk het recept hier.

 

Fijn weekend!

 

0 reacties

Laat een reactie achter