Hoe kun je het snelst spiermassa aankomen?

Hoe kun je het snelst spiermassa aankomen?

Meer spiermassa heeft meerdere voordelen. Op de eerste plaats ben je een stuk sterker, daarnaast zijn je botten en eigenlijk je hele lijf een stuk sterker, waardoor je minder kans op blessures hebt. Als je ouder wordt, neemt je spiermassa af, dan is het wel zo fijn als je nu alvast wat meer spiermassa op kunt bouwen. Ook voor je zelfvertrouwen is meer spiermassa goed, je zit beter in je vel en ziet er gewoon een stuk beter uit. Wil jij ook meer spiermassa opbouwen en wil je dit het liefste zo snel mogelijk doen? Hieronder lees je hoe je dat kunt doen!

Ga voor een weight gainer

Een weight gainer heeft als voordeel dat je heel veel calorieën tegelijk binnenkrijgt. Doordat je dit bijvoorbeeld in shakevorm tot je kunt nemen, kost dit erg weinig moeite. Sommige mensen hebben de grootst mogelijke moeite om aan te komen, hoeveel voeding ze ook tot zich nemen. Dit is overigens ook ideaal voor mensen die niet sporten, maar wel aan willen komen, omdat ze zichzelf te dun vinden. Dit kan komen door een extreem hoge stofwisseling of een erg laag vetpercentage. Een weightgainer is een snelle, verantwoorde manier om snel meer calorieën binnen te krijgen, zonder dat je hierbij schadelijke stoffen binnenkrijgt. Een goed alternatief dus, ten opzichte van bijvoorbeeld hamburgers of pizza’s, waarmee je ook op korte termijn meer calorieën binnen kunt krijgen, maar wat voor de langere termijn natuurlijk geen oplossing is. Sporters die niet alleen graag sterker willen worden, maar ook in volume willen groeien, doen er ook goed aan om gebruik te maken van weight gainers. Je zult merken dat je er in korte tijd, een stuk beter uitziet. Ideaal toch?

Gemaakt voor spiergroei

Weight gainers bestaan voornamelijk uit eiwitten en koolhydraten. Eiwitten zijn met name geschikt als energiebron om het herstel te stimuleren. Koolhydraten heb je juist weer hard nodig als brandstof voor wedstrijden en trainingen. De combinatie van deze twee, is dus ideaal voor de sporter die tijdens een wedstrijd of training het maximale eruit wil halen, maar erna juist weer snel weer herstellen. Mammoth mass is een uitstekende weightgainer die je prima online kunt bestellen, als je wilt gaan voor meer spiergroei. Een ideale manier om verantwoord, maar wel op korte termijn meer spiermassa te krijgen.