Persoonlijk

Snapshot Diary: februari 2018

05/03/2018

Snapshot Diary: Februari 2018 | Peek Inside

Geloof het of niet, maar deze maand is ook weer voorbij gevlogen haha. ;-) Een maand waarin ook weer veel gebeurd en gedaan is. Zo had ik een gezellige meidenavond met veel lekkers, genoot ik van weer een prachtige bos van bloomon (zie bovenste foto), mocht mijn oma eindelijk weer terug naar haar eigen plekje, kreeg ik een leuk boek toegestuurd en natuurlijk heel veel Semmy. ;-)

Snapshot Diary: Februari 2018 | Peek Inside

Een gezellige meidenavond. We begonnen met een heerlijk diner van zoete aardappels, eindigde met een lekkere borrel en hapjes. ;-) Een bosje die ik voor maar 5 euro kocht bij de AH, want geen bloemen in huis is geen huis. ;-) Semmy genoot er ook van.

Snapshot Diary: Februari 2018 | Peek Inside

Lieve omie ging na 2 maanden revalideren eindelijk weer terug naar haar oude plekje. Ze zag er zo goed uit en was zo blij, maar waarschijnlijk heeft de verhuizing toch onbewust een behoorlijke impact. Ze is erg in de war en veel last van haar hak waar een wond zit. In het ziekenhuis hadden ze hier niet goed opgelet en omdat ze suikerziekte heeft zal dit waarschijnlijk ook niet helemaal meer overgaan. Zo ontzettend sneu, het had niet gehoeven en die pijn dus ook niet…

Snapshot Diary: Februari 2018 | Peek Inside

Luiwammes Semmy, even knuffelen voordat ik weer aan de slag ging. De avond ervoor bakte ik weer mijn favoriet: chocolade bananenbrood. Het lijkt overigens wat donker op de foto haha, maar dat viel reuze mee hoor.

Snapshot Diary: Februari 2018 | Peek Inside

Van Kosmos Uitgevers kreeg ik het boek ‘Steeds leuker’ van Jelle Hermus toegestuurd. Het heeft de prijs voor ‘Beste Spirituele Boek 2018’. Het gaat over het schrappen van de ellende en het ontdekken van de korte route naar een leuker leven. Tot nu toe erg leuk dus verwacht wel zeer binnenkort een review op de blog.
Tijdens de meidenavond liet ik per ongeluk een olijfje op de grond vallen en laat Semmy daar gek op zijn. Wat een normale kat met catnip heeft, heeft Semmy met olijven haha. ;-)

Snapshot Diary: Februari 2018 | Peek Inside

Voorbereidingen voor nieuwe ideeën daar begin ik mee in de ochtend achter de laptop. Daarna ga ik naar boven voor het grotere werk met dus een groter scherm. ;-) En oh die lieve pootjes, liefde!!

Op naar nog zo’n fijne maand!

0 reacties

Laat een reactie achter