Haarlem Hotspots

Hotspot: NYHAVN – Haarlem

31/05/2017

Hotspot: NYHAVN - Haarlem | Peek Inside

Zo was de laatste dag van mei alweer aangebroken, deze post schreef ik al eerder en stond ingepland. Ik hoop gauw weer nieuwe posts met jullie te delen! Voor nu deel ik deze superleuke hotspot: NYHAVN en nee het is niet dé haven in Kopenhagen, maar wel een hele toffe conceptstore in Haarlem. De etalage trok mij gelijk naar binnen en na de eerste stap werd ik al gelijk blij.

Bij NYHAVN kun je niet alleen terecht voor toffe items, die overigens duurzaam én fair trade zijn, maar ook om even te relaxen óf te werken. Bij binnenkomst zie je gelijk een gezellige plek waar je kunt zitten werken, even bijkomen met een lekker kopje koffie, slow juices, iets lekkers of voor een lunch.

Hotspot: NYHAVN - Haarlem | Peek Inside Hotspot: NYHAVN - Haarlem | Peek Inside

Verder in de winkel vind je prachtige kaarten, sieraden, woonaccessoires als stoelen, krukjes, lampen en meer. De welbekende luchtplantjes zijn er hier ook in allerlei soorten en maten, helaas was het niet reisproof anders had ik er een paar ingeslagen haha. En er was ook prachtig servies, allemaal in de urban jungle stijl. Je vind er bekende merken zoals Madu madu tot jonge ontwerpers.

Of je nu op zoek bent naar een cadeautje, inspiratie op wilt doen, wilt genieten van een kopje koffie of op een gezellige plek wilt werken (want WiFi aanwezig!), hier ben je aan het juiste adres. Ook leuk: elke laatste vrijdag van de maand kookt de kok een biologisch én vegetarisch buffet voor maar € 17,50 maar wees er op tijd bij want er is maar beperkt plek.

NYHAVN
Koningstraat 15, Haarlem

www.conceptstore-nyhavn.nl

Di – Za: 10:00 – 18:00
Zo: 12:00 – 17:00

Hotspot: NYHAVN - Haarlem | Peek Inside

6 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Rowan
  31/05/2017

  Wat een prachtige winkel zeg, zoveel leuke spulletjes! Lijkt mij heerlijk om hier rond te snuffelen!

 • Beantwoorden
  Demi | StudioKOOK
  31/05/2017

  Altijd leuk om nieuwe hotspots te ontdekken!

 • Beantwoorden
  Roos
  31/05/2017

  Wauw, echt een prachtige winkel! Leuk dat er aan het einde van de maand een buffet is. Wel jammer dat Haarlem voor mij helemaal aan de andere kant van Nederland is..

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   31/05/2017

   Ja echt een aanrader voor als je eens in Haarlem bent! Haha ja voor mij is het helaas ook wel echt aan de andere kant, maar verbleef toen een nachtje in Beverwijk dus dat was lekker dichtbij. ;-)