Hotspots Norg (Drenthe)

Hotspot: Huisje van Hout – Norg, Drenthe

10/03/2017

Hotspot: Huisje van Hout - Norg, Drenthe | Peek Inside

Samen met een vriendinnetje had ik afgesproken, we wisten nog niet precies wat we gingen doen en waar naartoe. Zij komt uit Limburg en ik woon in Groningen dus niet echt dichtbij elkaar haha. We wilden ook een aantal foto’s gaan maken omdat zij yogadocent is.

Tot mij opeens binnenschoot dat er midden in de bossen van Norg in Drenthe een superleuk houten huisje was. Ik wist dat zij daar ook wel van hield en toen ik de foto’s liet zien was ze dan ook erg enthousiast. ;-) Snel geboekt en eind februari zaten wij in dat leuke huisje.

Hotspot: Huisje van Hout - Norg, Drenthe | Peek Inside Hotspot: Huisje van Hout - Norg, Drenthe | Peek Inside Hotspot: Huisje van Hout - Norg, Drenthe | Peek Inside

We kwamen aan werden al helemaal blij. En toen we binnenliepen helemaal. Opslag verliefd! Het huisje zelf, maar het interieur was ook ontzettend mooi. Simplicity, rust, veel wit en pasteltinten en natuurlijk veel hout. Als het kon nam ik het huisje mee in de koffer. ;-) Niet heel groot, maar groot genoeg. Een gezellige kachel die de boel goed verwarmd. Een mooie badkamer met regendouche (en prachtige tegeltjes haha).

Beneden was ook een tweepersoonskamer met boxspring bedden en boven een vliering waar nog twee losse bedden staan. Helaas lukte het niet om hier goed een foto van te maken want het was vrij donker. De keuken is ook mooi ruim met vaatwasser, grote wasbak en een oven. Alles wat je nodig hebt vind je er.

In Norg zelf waren nog een aantal winkeltjes waaronder een supertof antiek winkeltje met prachtige kasten, broodplanken, vazen en meer. Je vind er ook twee supermarkten, bloemenzaakjes en het is er erg fijn wandelen. Roden, Assen en Groningen liggen op ongeveer 10 tot 20 minuutjes afstand en is dus perfect om een dagje naartoe te gaan.

Huisje van Hout Drenthe
Oosterduinen B, Norg

www.huisjevanhoutindrenthe.nl

Tip: ze hebben ook een huisje in Noordwijk

Hotspot: Huisje van Hout - Norg, Drenthe | Peek Inside Hotspot: Huisje van Hout - Norg, Drenthe | Peek Inside

3 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Lizet
  20/03/2017

  Wat mooi! Je zou zo van de buitenkant niet zeggen dat de binnenkant zo mooi is zeg!

 • Beantwoorden
  Daniëlle
  11/03/2017

  Wat een leuk plekje! Ik sla hem zeker even op.

 • Beantwoorden
  Roos
  10/03/2017

  Wauw, wat is het ontzettend stijlvol ingericht. Echt een perfecte plekje om een weekendje door te brengen. In de rust zitten, maar toch wat steden in de buurt hebben is wel echt ideaal.