Styling + reviews

Stijlvol opruimen met Menu design + winactie (gesloten)

08/12/2017

Stijlvol opruimen met Menu design (+ winactie) | Peek Inside

Wat heb ik toch veel leuke reacties gekregen op de posts van mijn eigen huisje. Ik kreeg vaak de vraag voor overzichtsfoto dus die volgen heel snel hoor, beloofd! ;-) Hier nog een kleine sneak peek van de keuken waar deze prachtige stoffer en blik een plekje heeft gekregen en mocht jij deze ook wel graag willen hebben? Lees dan gauw verder!

Stijlvol opruimen

Opruimen doe je tegenwoordig natuurlijk in stijl. ;-) En met deze stoffer en blik van Menu design maakt het opruimen een stuk leuker wat mij betreft. De stoffer en blik is een echte eyecatcher door zijn slimme ontwerp, het mooie en strakke design en daardoor eigenlijk zonde om te verstoppen. Deze kan je met een gerust hart in het zicht ophangen. En heb je vaak dat wanneer je het in de prullenbak wilt gooien de helft er naast valt? Dan is dat met dit design opgelost. Het handvat kan er vanaf waardoor het een soort trechter wordt en het gemakkelijk en geleidelijk de prullenbak ingaat, nooit meer iets er naast. Het handvat heeft ook een leuk leren detail.

Stijlvol opruimen met Menu design (+ winactie) | Peek Inside Stijlvol opruimen met Menu design (+ winactie) | Peek Inside Stijlvol opruimen met Menu design (+ winactie) | Peek Inside

Deens design

Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat ik van fris, licht en wit houdt. ;-) Daarom heb ik gekozen voor een wit design, al moet ik zeggen dat de zwarte ook erg mooi is, maar de witte past net wat beter in mijn interieur. Ik ben blij om dit stukje Deens design toe te voegen aan mijn andere Menu accessoires items. Zo ben ik bijvoorbeeld ook al trotse eigenaar van de peper- en zoutmolen. Jep, een groot fan hier! ;-) De stoffer en blik is ontworpen door Jan Kochanski en is zelfs in 2014 bekroond met een Wallpaper Design Award.

Het kwam ook echt als geroepen. Semmy komt de komende maanden niet buiten (eerst even wennen) en denkt dat de kattenbakvulling er buiten hoort in plaats van erin. ;-) Die zit toch te graven alsof zijn leven ervan afhangt en de helft er naast haha. Dan scheelt het toch weer dat ik de stoffer en blik kan pakken dan de hele stofzuiger naar boven sjouwen.

Winactie

Natuurlijk begrijp ik ook dat je zelf niet zo snel zoveel geld zou uitgeven aan een stoffer en blik. Maar de echte designliefhebbers zullen hier wel heel blij van worden én omdat ik iedereen ook zo’n mooie design stoffer en blik gun (ik zou het liefst een ‘Oprah’ willen actie doen maar dat kan helaas niet haha) mag ik 1 van jullie ook blij maken met de stoffer en blik van Menu design. Ook leuk als Kerst cadeau voor iemand anders bijvoorbeeld!

Wat moet je hiervoor doen? Net als altijd, heel simpel. ;-)

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je graag mee wilt doen mét een geldig e-mailadres
 • Volg MisterDesign op Facebook en/of Instagram
 • En mocht je dat nog niet doen, volg je Peek Inside natuurlijk ook op Facebook en/of Instagram

De winnaar krijgt dan deze prachtige stoffer en blik van Menu design (t.w.v. € 70,00) in het wit thuisgestuurd! De winactie loopt t/m 15 december 23.59 uur. De winnaar wordt op 16 december bekend gemaakt in dit bericht en krijgt uiteraard een mail.

 

Winnaar: @linspirationnl

 

Stijlvol opruimen met Menu design (+ winactie) | Peek Inside


Deze blogpost is in samenwerking met MisterDesign. Ik werk graag met bedrijven en merken waar ik enthousiast over ben. De content die ik hiervoor maak zijn altijd 100% eigen tekst en mening. Lees hier meer over in mijn disclaimer. 

 

13 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Anita H.
  15/12/2017

  Op de valreep…. ik wil graag meedoen!

 • Beantwoorden
  Kim
  13/12/2017

  Jaa leuk! Ik doe mee, ben gek op dat scandinavische design!

 • Beantwoorden
  Rianne
  12/12/2017

  Wat een gave stoffer en blik! Ik ben ook verliefd op de zout- en pepermolen van het merk. Ik doe graag mee aan de winactie.

 • Beantwoorden
  Lindsey
  12/12/2017

  Jaaaa i’m in! Ben het echt zat om het stoffer en blik te moeten verstoppen (meestal ver weggestopt onder de loungeset op het balkon) ? ook nooit geweten dat er zulke mooie uitvoeringen van bestaan ❤

 • Beantwoorden
  Mies
  10/12/2017

  Gaaaaf! De grootste lomperik ter wereld meldt zich hierbij graag aan voor het winnen van dit mooie ding. Leuke website trouwens, MisterDesign. Mijn grootste struggle met het huis inrichten was het vinden van een mooie wc rolhouder en ik had inmiddels de hoop opgegeven, MAAR zij hebben er 1 die doorgaat naar de finale. Feest!

 • Beantwoorden
  Siroon
  10/12/2017

  Oeh wauw! Als echte design en scandi lover wil ik natuurlijk meedoen met deze actie.. ik volg jullie op insta met mijn blog littlebitofsunshine!

 • Beantwoorden
  Laila
  08/12/2017

  Wat een prachtige stoffer en blik!! Ik wil graag meedoen met de winactie. Ik heb geen insta maar heb de pagina’s net via Facebook geliked :)

 • Beantwoorden
  Grietje
  08/12/2017

  Wauw, die is supermooi! ? En zou ook perfect in onze keuken passen ? Love Scandinavisch design, dus nu fingers crossed ??

 • Beantwoorden
  Lieke van Veen
  08/12/2017

  Een mooi design en handig voor de uitzet. Ik maak graag kans.

  Ik volg jou en Misterdesign op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

 • Beantwoorden
  Tiene Wygers
  08/12/2017

  Wat een knapperd! Kan je dat zeggen van een stoffer en blik?
  Ik zou hem zelf mooi in het zicht hangen aan een designknopje :-)

  Mister Design volg ik al lang en Peek Inside is een ontdekking die ik nu ga volgen!

 • Beantwoorden
  Meriam
  08/12/2017

  Ik doe graag mee met deze win actie!

 • Beantwoorden
  Desiree
  08/12/2017

  Jaaa wauw, het is zo’n plaatje, maakt opruimen veel leuker! Ik doe graag mee!
  @desireeinleiden

 • Beantwoorden
  Caroline
  08/12/2017

  Meteen verliefd! Wat een mooi stoffer en blik. Helaas nog steeds geen stekkie van een geldboompje kunnen bemachtigen. Daarom extra leuk dat je een winactie hebt, nu alleen nog winnen…. ?