Waarom je altijd slaagt bij Home Island

Waarom je altijd slaagt bij Home Island

Home Island staat voor wereldmerken, snel wisselende collecties en lage prijzen. Als je een winkel van Home Island binnenloopt, zul je verbaasd zijn over het aanbod. Verschillende stijlen, de nieuwste trends en dat allemaal schitterend opgesteld in de winkels. Zeker als je hebt gekozen voor een bepaalde stijl zoals landelijk of juist trendy, zul je hier zeker slagen. Iedere stijl heeft zijn eigen plek in de winkels, waardoor kiezen gemakkelijker wordt gemaakt. Bij Home Island ga jij zeker slagen.

Home Island biedt drie formules aan

Home Island heeft in Muiden een outlet shop waarin je voor weinig geld kunt slagen. Of het nu gaat om meubels, lampen of accessoires, hier word je verwend als het gaat om de prijs/kwaliteitverhouding. In de winkel in Huizen zullen de uitgesproken woonstijlen je direct opvallen. Handig, als je hebt gekozen voor bijvoorbeeld een moderne stijl of juist klassiek. Voor mensen die ervan houden om te worden ontzorgd, is er de winkel in Bussum. Hier vinden we de formule ‘luxury living’, waarbij de nadruk ligt op luxe en service. Hier kun je een complete inrichting aanschaffen, waarbij je kunt rekenen op professioneel advies en topservice.

Home Island doet wat er beloofd wordt

Home Island maakt haar beloftes waar. Lage prijzen, wisselende collecties en een prima service. Week in, week uit. En als er iets niet goed is aan bijvoorbeeld een kast of lamp, wordt dit direct en professioneel afgehandeld. Home Island volgt alle trends op de voet, zodra er een nieuwe trend ontstaat, wordt hier direct op ingespeeld en zie je dit terug in de winkels. Als je advies nodig hebt, staan de medewerkers van Home Island altijd voor je klaar.

Home Island houdt je interieur fris en verrassend

Als je regelmatig de winkels van Home Island bezoekt, zul je merken dat er altijd wel iets voor je bij zit. Dit kan een stoel of een bank zijn, maar juist ook iets kleins als een lamp of een gaaf schilderij. Door steeds je interieur te vernieuwen, zul je merken dat het hierdoor fris en verrassend blijft. Vrienden en familie zal het opvallen en zelf woont je een stuk prettiger.