Vakantie boeken?

Vakantie boeken?

Zin om lekker op vakantie te gaan? Andere omgeving, andere mensen, andere cultuur? Jezelf even lekker opladen om straks weer lekker met je werk of studie aan de slag te gaan? De Canarische eilanden bieden werkelijk alles voor een topvakantie; prachtig weer, adembenemende natuur en heerlijk eten en drinken. Of je nu kiest voor bijvoorbeeld Lanzarote of Fuerteventura, jij gaat op deze eilanden een droomvakantie beleven. Gun jij jezelf ook zo’n heerlijke vakantie?

Lanzarote

Het is jaarrond genieten van het klimaat op Lanzarote, het hele jaar door kun je hier prima in je korte broek lopen. Dat maakt dit eiland zo geliefd bij vakantiegangers, ook in de winter kun je er namelijk heerlijk vertoeven. De zeewind zorgt ervoor dat het hier in de zomermaanden ook heerlijk is. De natuur op dit eiland is meer dan de moeite waard. Het typische maanlandschap wat je tegenkomt op een vulkanisch eiland als Lanzarote, zorgt ervoor dat je er echt even uit bent. Je kunt meegaan op excursie om wat meer te weten te komen over dit bijzondere eiland. Een gids zal je laten zien waartoe een vulkaan in staat is. Door onder andere koud water in een gat te gieten die door de geiser meteen weer naar boven wordt gespuwd. Ook kun je hier een bezoek brengen aan grotten, wat zeker ook de moeite waard is op Lanzarote. Een vakantie naar Lanzarote hoeft niet duur te zijn. Goedkoop naar Lanzarote is prima mogelijk, hou de aanbiedingen gewoon goed in de gaten. Regelmatig worden er reizen last minute aangeboden voor een laag tarief. Op die manier kun je goedkoop genieten van een topvakantie naar Lanzarote!

Fuerteventura heeft alles

Hou je van zee, sport en lekker eten en drinken? Of ben je dol op natuur, prachtige vergezichten en rust? Fuerteventura biedt dit allemaal. Dit vulkanische eiland heeft bovendien ook nog eens heerlijk klimaat, waar het jaarrond goed vertoeven is. Het eiland heeft de meeste zonuren van Europa, wat het extra aantrekkelijk maakt voor de liefhebbers van strand en zee. Maar het eiland is bijvoorbeeld ook bij uitstek geschikt voor de liefhebbers van watersport, kitesurfen kun je hier bijvoorbeeld prima doen. Badplaatsen als El Cotillo op Fuerteventura zijn nog authentiek en massatoerisme ga je hier niet vinden. Fuerteventura is een heerlijk eiland om te genieten van een veelzijdige vakantie. Een vakantie op Fuerteventura is gegarandeerd genieten!