Bespaar geld en voorkom e-waste met refurbished

Bespaar geld en voorkom e-waste met refurbished

Het voorkomen van e-waste past helemaal in deze tijdsgeest. E-waste staat voor elektronisch afval en juist daar kunnen we veel slimmer mee omgaan. Door apparaten te repareren bijvoorbeeld. Ze te voorzien van nieuwe onderdelen en ze weer te gaan gebruiken. Deze ‘refurbished’ apparaten zijn op dat moment weer klaar voor gebruik, maar hier hoeft dus geen nieuw apparaat voor gefabriceerd te worden. En dit apparaat is bovendien nog goedkoper ook. Stap jij ook over op refurbished?

Schone toekomst

Alles is gericht op een schone toekomst. We zijn met zijn allen volop bezig met de energietransitie en we vissen het plastic uit de oceanen. Een logische stap die prima in dit rijtje past, is het voorkomen van e-waste.  Voorkom e-waste met refurbished. Een eenvoudige methodiek waar we met elkaar veel winst mee kunnen boeken. Een apparaat hoeft echt niet altijd nieuw te zijn. Wat voor iemand een ‘oud’ apparaat is, is juist voor een andere gebruiker nog prima te gebruiken. Door deze apparaten te collecteren, te repareren en te controleren, ontstaat er weer een bruikbaar apparaat die nog jaren mee kan. Op naar een schone toekomst!

Gegarandeerde kwaliteit

Als je een refurbished product aanschaft, kun je honderd procent rekenen op een goed werkend apparaat. Het maakt niet uit of dit nu bijvoorbeeld een desktop of een server is. Of misschien kies je wel voor een refurbished mobiele telefoon. Alle onderdelen zijn nagekeken en indien nodig vervangen of gerepareerd. Vervolgens is het apparaat grondig gecontroleerd en functioneert deze naar behoren. Is er iets mis met je apparaat? Op een refurbished apparaat zit ook gewoon garantie. Gegarandeerde kwaliteit dus!

Refurbished levert geld op

Dat je met duurzaamheid ook geld kunt besparen, bewijst deze refurbished trend. Deze apparaten zijn namelijk goedkoper dan vergelijkbare nieuwe apparaten. Hiermee ben je duurzaam bezig, maar verdien je dus ook nog eens geld. Een fijne manier om je steentje bij te dragen aan het milieu, waarbij je tegelijkertijd ook jezelf een plezier doet door minder geld uit te geven. En je kunt altijd rekenen op apparaten die prima werken en je krijgt nog garantie ook. Stap jij ook over?