Mijn eigen Ogu wanddecoratie x fonQ | Peek Inside
Huis/ Styling & Reviews

Mijn eigen Ogu wanddecoratie x fonQ

30 maart 2018

Mijn eigen Ogu wanddecoratie x fonQ | Peek Inside

Begin vorig jaar werd ik benaderd door fonQ of ik mijn eigen Ogu wilde maken. Dat wilde ik natuurlijk wel, het was nog een hele klus. Meerdere foto’s maken in dezelfde stijl en kleuren. Een hele dag was ik ermee bezig en dit is het resultaat.

Begin dit jaar kreeg ik de Ogu opgestuurd. Het was inmiddels een jaar geleden en op je eigen werk ben je altijd kritisch dus zie zeker wel weer verbeterpunten haha. Maar daarom zeker niet minder trots en blij met het resultaat! Het kwam ook nog op het juiste moment omdat ik net was verhuisd kon ik het ook gelijk ophangen.

Gelijk werd ruim drie maanden later, maar hé het hangt. ;-) Een plankje eronder voor nog meer extra ruimte en de keuken is nu eindelijk af.

Mijn eigen Ogu wanddecoratie x fonQ | Peek Inside

Duurzaam én zonder schroeven

Ik had er nog niet eerder over gehoord dus was verrast door dit toffe concept. Je kiest je eigen thema, of maakt je eigen thema met foto’s. Het is een 16 mm dik cardboard, dit is een duurzaam en gerecycled karton en ook nog heel erg stevig.

Het wordt geleverd als één geheel die je zo op de muur plakt – dankzij plakstrips op de achterzijde. Je haalt het folie eraf, plakt het op de muur en vervolgens haal je de klembord los en zo hangt het altijd recht. Dit laatste ging bij mij een beetje verkeerd want ik was bij 1 foto vergeten het randje eraf te halen dus die plakte niet vast haha. Kun jij raden welke? ;’)

Je kan mijn thema bestellen bij fonQ of één van de andere thema’s!

Win een wanddecoratie naar keuze!

Maar nóg leuker is om jouw favoriet te winnen natuurlijk! Ga naar de Facebook pagina van fonQ en laat een reactie achter op het bericht met welke jouw favoriet is en wie weet win jij een wanddecoratie!

Mijn eigen Ogu wanddecoratie x fonQ | Peek Inside


Deze blogpost is in samenwerking met fonQ. Ik werk graag met bedrijven en merken waar ik enthousiast over ben. De content die ik hiervoor maak zijn altijd 100% eigen tekst en mening. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

 

Gerelateerde blogposts

Laat een reactie achter

2 reacties

 • Reply
  Rensina Steursma
  30 maart 2018

  Wat superleuk!
  En zo tof dat je het helemaal in dezelfde stijl hebt gemaakt.
  Wij hebben ook een Ogu in de woonkamer, dus ik kende het concept, mooi.

  • Reply
   Angelina - Peek Inside
   30 maart 2018

   Dank je wel Rensina!! Wat leuk dat je al een wanddecoratie van Ogu in de kamer hebt hangen, ik had er nog niet eerder van gehoord maar nu helemaal enthousiast. Zo leuk dat je het zelf ook kan samenstellen. :)