Wat is de beste vulling voor een dekbed?

Wat is de beste vulling voor een dekbed?

Begin elke dag met een beetje extra "hup hup" nadat u uw schoonheidsslaapje hebt gekregen onder een eersteklas dekbed of vier seizoenen dekbed. Neem de tijd om je perfecte dekbed te kiezen voor een heerlijke nachtrust. Van een luchtig, donzig dekbed van ganzendons tot een koel en zacht zomerdekbed en alles daartussenin, dekbedden en dekens bieden voor elk wat wils. Er zijn synthetische vullingen die veren en dons nabootsen en zijn geweldig voor mensen met allergieën of iedereen zonder een budget voor verenbedden. Veren en dons creëren lichtgewicht en isolerende dekbedden. Natuurlijke vullingen zijn de temperatuur regulerende helden van de dekbedwereld; wol werkt hard om je koel te houden in de zomer en warm in de winter, terwijl zijde perfect is voor iedereen die vatbaar is voor oververhitting. Luxe dekbedden omvat hypo-allergene veren en dons, en met Sanitized® behandeld anti-allergisch beddengoed. Kies uit een groot aantal beddengoed maten met eenpersoons dekbedden, tweepersoonsdekbedden, kingsize dekbedden en zelfs keizerlijke dekbedden!

Wat is het verschil tussen een dekbed en een deken?

Een in Amerika gebruikt woord, een deken kan worden omschreven als een plattere, zwaardere versie van een dekbed en is normaal gesproken gevuld met synthetische microvezel, wol of dons. De vulling is in elke zak genaaid, zodat deze niet inwendig beweegt, waardoor een gewatteerde stijlspreiding ontstaat. Dekbedden zijn ook ontworpen om groter te zijn, zodat ze een overhang hebben aan de zijkanten van het bed. Ontdek meer over de verschillen tussen dekbedden en dekbedden.

Welke deken heb je nodig?

Elke slaapkamer is anders en we weten dat als de temperatuur stijgt of daalt, je een dekbed wilt dat je op een comfortabele temperatuur houdt om ervoor te zorgen dat je de beste nachtrust krijgt. We bieden lage warmteklasse dekens, die ideaal zijn voor warm weer en hogere warmteklasse dekbedden die je warm houden tijdens koude winternachten. Weids Wonen en Slapen heeft een sterk en uitgebreid assortiment, expertise over haar producten en fantastische service.

Voordelen:

- Uitgebreid assortiment.

- Voordelige tarieven.

- Kwaliteit producten.

- Expertise over slapen en producten hiervoor.

- Fantastische service en retour condities.

Klanten service is tijdens kantoor uren online bereikbaar voor uw vragen.