Op zoek naar duurzame verlichting?

Op zoek naar duurzame verlichting?

Heb je een ruimte die je wilt verlichten? Bijvoorbeeld een grote zolder of een schuur? Maar wil je ook gaan voor duurzame verlichting, waardoor je ook meteen actief bijdraagt aan een schonere wereld? Kies dan voor LED verlichting! Door te kiezen voor LED verlichting haal je niet alleen duurzame verlichting in huis, het heeft nog veel meer voordelen. Welke? Je leest ze hieronder!

Bespaar geld met LED verlichting

Duurzaamheid combineren met het besparen van kosten is natuurlijk het allermooiste! Dat is mogelijk als je kiest voor LED verlichting. LED lampen verbruiken tot wel 90% minder stroom dan bijvoorbeeld halogeenlampen. Je bespaart dus aanzienlijk op je verbruikskosten als het gaat om energie. Daarnaast gaat een LED lamp veel langer mee dan een halogeenlamp of een gloeilamp. Dit betekent dat je LED verlichting lang niet zo vaak hoeft te vervangen als traditionele verlichting. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de aanschafkosten, maar je hebt ook er dus ook lange tijd geen werk aan. Kies jij ook voor LED verlichting?

Veel mogelijkheden

Hou je ervan om verschillende sferen te kunnen creëren in je huis? Overdag wil je natuurlijk graag praktisch licht hebben om bijvoorbeeld mee te kunnen werken of te koken, maar in de avonduren hou je misschien wel van een wat intiemere sfeer. Bijvoorbeeld als er vrienden komen eten, is het natuurlijk fijn als je met licht een gezellige sfeer kunt creëren. Met LED verlichting is dat mogelijk. Er zijn verschillende kleuren licht waar je uit kunt kiezen, ook kun je kiezen voor LED verlichting die je kunt dimmen. Door te kiezen voor LED panelen kies je dus automatisch ook voor veel mogelijkheden. Iets voor jou?

LED verlichting is veiliger

Gloeilampen en halogeenlampen kunnen heel heet worden. Dit kan gevaar opleveren voor jonge kinderen als ze tegen zo’n lamp stoten, dit wil je natuurlijk voorkomen. Heb je huisdieren? Ook die kunnen zich bezeren aan een hete lamp. Ook kan er zelfs brand uitbreken, wanneer zo’n lamp in aanraking komt met iets wat snel vlam kan vatten. Kies voor LED verlichting en je weet zeker dat je voor bovenstaande zaken niet meer bang hoeft te zijn. LED verlichting wordt namelijk wel warm, maar niet heet. Ideaal toch?