Samenwerken | Peek Inside

Samenwerken

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina en misschien wel een samenwerking wilt aangaan. Ik vind het leuk om mooie samenwerkingen aan te gaan met bedrijven en merken die goed bij mijn blog passen.

Hieronder staan een verschillende manieren van samenwerken en links naar een voorbeelden van voorgaande samenwerkingen. Heb je een ander idee voor een samenwerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën!

Samenwerkingen

Ik heb voor mooie merken of bedrijven blogs geschreven, een andere leuke samenwerking gedaan of heb ik momenteel nog samenwerkingen meelopen:

Deze samenwerkingen bestaan uit het reviewen van producten, boeken of organiseren van winacties.

Reviews en gesponsorde posts

Wil je mij iets toesturen? Neem dan contact met mij op voor het postadres. Alle reviews en gesponsorde posts – zoals hieronder – bevatten alleen producten waar ik zelf voor de volle 100% achtersta en enthousiast over ben. Het product moet daarom wel bij mij én mijn blog passen, als ik er niet achter sta schrijf ik er ook niet over.

Bekijk hier alle voorbeelden van reviews van boeken

Bekijk hier voorbeelden van productreviews

Winacties

Ik maak mijn trouwe lezers ook graag blij met een mooi cadeau. Wil je samenwerken voor een leuke winactie? Superleuk, ik hoor er graag meer over! De winactie moet uiteraard wel bij mijn blog passen, twijfel je of het bij mijn blog past? Neem dan gerust contact op.

Bekijk hier alle voorgaande winacties

Samenwerken?

Voor een samenwerking in de vorm van een review, gesponsorde post of een winactie neem dan contact op. Heb je een ander idee voor een samenwerking? Mail dan gerust, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

 


Peek Inside staat ingeschreven bij de KvK (nummer: 59901772)
– en is een onderdeel van Eunoia Studio