Samenwerken | Peek Inside

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina en misschien wel een samenwerking wilt aangaan. Of als je iets meer wilt weten over bijvoorbeeld de reviews die ik schrijf. Hieronder staan een verschillende manieren van samenwerken en links naar een voorbeelden van voorgaande samenwerkingen. Heb je een ander idee voor een samenwerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik sta altijd open voor andere ideeën!

Reviews en gesponsorde posts

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe producten, kookboeken die net zijn uitgekomen. Wil je mij iets toesturen? Neem dan contact met mij op voor het postadres. Alle reviews en gesponsorde posts – zoals hieronder – bevatten alleen producten waar ik zelf voor de volle 100% achtersta en enthousiast over ben. Het product moet daarom wel bij mij én mijn blog passen, als ik er niet achter sta schrijf ik er ook niet over.

Bekijk hier alle voorbeelden van reviews van kookboeken

Bekijk hier voorbeelden van reviews en styling & interieur opdrachten

Winacties

Ik maak mijn trouwe lezers ook graag blij met een mooi cadeau. Wil je samenwerken voor een leuke winactie? Superleuk, ik hoor er graag meer over! De winactie moet uiteraard wel bij mijn blog passen, twijfel je of het bij mijn blog past? Neem dan gerust contact op.

Bekijk hier alle voorgaande winacties

Samenwerkingen

Hieronder een aantal bedrijven en merken waar ik mee heb samengewerkt en waar ik momenteel nog regelmatig mee samenwerk. Deze samenwerkingen bestaan uit het reviewen van het producten en (kook)boeken, de styling en fotografie en het organiseren van winacties.

Redactionele stukken / gastblogs

Ik krijg regelmatig de vraag of er een voorgeschreven redactioneel stuk of een gastblog op Peek Inside geplaatst mag worden. Mijn blog is een persoonlijke food- & lifestyle blog en geen online magazine, er is dus geen ruimte voor een dergelijke blogpost. Ik schrijf alle blogposts zelf.

 

Peek Inside staat ingeschreven bij de KvK (nummer: 59901772)
– en is een onderdeel van Eunoia Studio