Samenwerken | Peek Inside

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina en misschien wel een samenwerking wilt aangaan. Ik vind het leuk om mooie samenwerkingen aan te gaan met bedrijven en merken die goed bij mijn blog passen.

Hieronder staan een verschillende manieren van samenwerken en links naar een voorbeelden van voorgaande samenwerkingen. Heb je een ander idee voor een samenwerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën!

Samenwerkingen

Ik werk samen met bloomon, DesenioKosmos Uitgevers en MisterDesign. Verder heb ik samenwerkingen lopen of blogs geschreven voor onder andere fonQOgreenIKEA NederlandFOLK conceptstoreSukhiHomeFashion GroupKwantumAroma ClubAndere Chocolade, Uitgeverij mo’mediaSudio SwedenHet beste van de kwekerKosmos Uitgevers en De Gouden Zebra.

Deze samenwerkingen bestaan uit het reviewen van producten, (kook)boeken, organiseren van winacties. Hiervan doe ik altijd zelf de styling en fotografie.

Reviews en gesponsorde posts

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe producten, kookboeken die net zijn uitgekomen. Wil je mij iets toesturen? Neem dan contact met mij op voor het postadres. Alle reviews en gesponsorde posts – zoals hieronder – bevatten alleen producten waar ik zelf voor de volle 100% achtersta en enthousiast over ben. Het product moet daarom wel bij mij én mijn blog passen, als ik er niet achter sta schrijf ik er ook niet over.

Bekijk hier alle voorbeelden van reviews van kookboeken

Bekijk hier voorbeelden van reviews en styling & interieur opdrachten

Winacties

Ik maak mijn trouwe lezers ook graag blij met een mooi cadeau. Wil je samenwerken voor een leuke winactie? Superleuk, ik hoor er graag meer over! De winactie moet uiteraard wel bij mijn blog passen, twijfel je of het bij mijn blog past? Neem dan gerust contact op.

Bekijk hier alle voorgaande winacties

 

Peek Inside staat ingeschreven bij de KvK (nummer: 59901772)
– en is een onderdeel van Eunoia Studio