Over mij, Angelina | Peek Inside

Over mij

Hi! Welkom op Peek Inside, superleuk dat je even komt gluren op mijn blog.

Ik ben Angelina Catharina (1990) en woon in het hoge Noorden van Nederland, een klein dorpje net boven Groningen. Op mijn blog deel ik alles over planten bijvoorbeeld handige tips en verzorging, hoe je ze kunt stekken en binnenkort hoe je begint met een moestuin. Maar ook inspiratie voor mooie boeken, reviews, leuke zelfmakers en hotspots. Dit alles met een groen tintje.

Voor een kijkje achter de schermen deel ik ook foto’s en stories op Instagram en ben ik stiekem verslaafd aan Pinterest. Naast mijn blog heb ik mijn eigen bedrijf, Eunoia Studio, een grafisch ontwerpstudio. Voor de kleinere ondernemer: starters, zzp’ers, freelancers én bloggers

Over Peek Inside

Planten

Sinds ik op mijzelf ben komen te wonen lukt het mij de planten in leven te houden. Het begon allemaal met een pannenkoekplantje die maar begonnen te groeien en te groeien. Vervolgens maakte ik mijn eigen stekjes en stond de hele vensterbank vol. Uiteindelijk ging ik steeds een stapje verder en ging ik zelfs familie en vrienden voorzien van een stekje en tips om ze goed te verzorgen. ;-)

Ik ben natuurlijk géén expert en de verzorgingstips en mijn manier van stekken zijn dan ook op mijn eigen bevindingen. Mocht die ene tip van iemand anders bij jou jou niet werken, dan heb ik misschien wel dé tip die bij jou werkt. Maar ook bij mij gaat het wel eens mis en iets dood dat zal ik zeker niet verzwijgen. ;-)

Inspiratie

Ik deel ook graag leuke reviews van mooie producten in de vorm van een styling, maak leuke interieur en zelfmaak projecten en mijn favoriete boeken. Alles heeft een persoonlijke insteek, ik deel bijvoorbeeld snapshots van elke maand. Ik ben ook gek op reizen en deel dan graag reisverslagen met veel foto’s en mijn favoriete hotspots om te shoppen, eten en drinken en/of te overnachten. Of in de vorm van een ‘guide’ met een overzicht van al mijn favorieten op een rij.

Recepten

Tegenwoordig deel ik niet veel recepten, maar er staat nog genoeg lekkers op. ;-) Ik probeer diverse recepten uit die ik tegenkom, ik bedenk zelf nieuwe recepten of geef er net mijn eigen draai aan. Alle recepten zijn ook heel simpel aan te passen naar jouw eigen levensstijl door bepaalde dingen weg te laten of te vervangen voor vegetariërs of vegans.

 

Step inside and be inspired!

 

Wil je graag samenwerken, of de mogelijkheden bekijken?
Andere vragen of direct contact op nemen?