Over mij, Angelina | Peek Inside

Over mij

Hi! Welkom op Peek Inside, superleuk dat je even komt gluren op mijn blog.

Ik ben Angelina en woon in het hoge Noorden van Nederland, een klein dorpje net boven Groningen. Op mijn blog deel ik graag mijn favoriete recepten, alles over planten bijvoorbeeld handige tips en verzorging, hoe je ze kunt stekken en binnenkort hoe je begint met een moestuin. Maar ook inspiratie voor mooie boeken, reviews, leuke zelfmakers en hotspots.

Voor een kijkje achter de schermen deel ik ook foto’s en stories op Instagram en ben ik stiekem verslaafd aan Pinterest. Naast mijn blog heb ik mijn eigen bedrijf, Eunoia Studio, een grafisch ontwerpstudio. Voor de kleinere ondernemer: starters, zzp’ers, freelancers én bloggers

Over Peek Inside

Recepten

Ik probeer diverse recepten uit die ik tegenkom, ik bedenk zelf nieuwe recepten door er er net mijn eigen draai aan te geven en deel dit graag op mijn blog. Alle recepten zijn ook heel simpel aan te passen naar jouw eigen eetstijl door bepaalde dingen weg te laten of te vervangen voor vegetariërs of vegans. Je vind hier vooral de lekkerste ontbijtjes, toetjes en zoetigheden.

Inspiratie

Ik deel ook graag leuke reviews van mooie producten in de vorm van een styling en mijn favoriete (kook)boeken. Ik deel graag mindstyle tips op gebied van geluk, productiviteit en dromen, niet zweverig maar to the point die voor mij werken en hopelijk voor jou ook.

Ik ben ook gek op reizen en deel dan graag reisverslagen met veel foto’s en mijn favoriete hotspots om te shoppen, eten en drinken en/of te overnachten. Of in de vorm van een ‘guide’ met een overzicht van al mijn favorieten op een rij.

Planten

Het begon allemaal met een pannenkoekplantje die steeds groter en meer babies kreeg. Vervolgens maakte ik mijn eigen stekjes en stond de hele vensterbank vol. Uiteindelijk ging ik steeds een stapje verder en nu staat het huis vol met planten die een plekje in de spotlight krijgen.

Ik ben natuurlijk géén expert en de verzorgingstips en mijn manier van stekken zijn dan ook op mijn eigen bevindingen. Mocht die ene tip van iemand anders bij jou jou niet werken, dan heb ik misschien wel dé tip die bij jou werkt. Maar ook bij mij gaat het wel eens mis en iets dood dat zal ik zeker niet verzwijgen. ;-)

 

Step inside and be inspired!

 

Wil je graag samenwerken, of de mogelijkheden bekijken?
Andere vragen of direct contact op nemen?