Over mij | Peek Inside

Angelina Catharina | Peek Inside

 

Hi! Welkom op Peek Inside, superleuk dat je even komt gluren op mijn blog.

Ik ben Angelina Catharina (1990) en woon in het hoge Noorden van Nederland, een klein dorpje net boven Groningen. Op deze blog neem ik je mee en deel ik mijn passies voor lekker eten, mijn favoriete recepten, fotograferen, reizen, mindstyle en interieur.

Voor een kijkje achter de schermen deel ik ook foto’s en stories op Instagram en ben ik stiekem verslaafd aan Pinterest. Naast mijn blog heb ik mijn eigen bedrijf, Eunoia Studio, voor grafisch vormgeving. Hier help ik andere bloggers om hun eigen plekje te creëren, maar ook andere creatievelingen, starters/zelfstandige ondernemers bij het opzetten van een eigen branding en alles wat daarbij komt kijken.

Over Peek Inside

Na een aantal jaren te hebben geblogd onder diverse namen (zo had ik mijn blog eerder ondergebracht bij Eunoia Studio) maar in juli 2014 besloot ik om het roer om te gooien en een aparte blog te beginnen. Het staat in principe los van mijn bedrijf en zo begon ik onder de naamPeek Inside. Op deze plek deel ik mijn passie voor lekker eten, fotografie, interieur en mindstyle met jullie.

Recepten

Ik probeer diverse recepten uit die ik tegenkom, ik bedenk zelf nieuwe recepten of geef er net mijn eigen draai aan. Alle recepten zijn ook heel simpel aan te passen naar jouw eigen levensstijl door bepaalde dingen weg te laten of te vervangen voor vegetariërs of vegans.

Alles wat goedgekeurd is, haalt een plekje op mijn blog. Recepten zijn nooit suikervrij, omdat dit naar mijn mening ook niet kan. Maar veel recepten zijn wel vrij van geraffineerde suikers. Eten is genieten, een beleving en het brengt samen. Van gezonde tot de wat minder gezonde recepten omdat je ook best een keer gewoon mag genieten en het allemaal niet altijd even streng hoeft te zijn.

Inspiratie

Ik probeer door middel van mijn posts ook anderen te inspireren met bijvoorbeeld handige en leuke tips. MINDSTYLE (of mindfulness) vind ik erg interessant en vind het dan ook leuk om mijn eigen tips met jullie te delen. In de HAPPY LIST deel ik elke keer een aantal van mijn favorieten. Daarnaast deel ik ook mijn favoriete boeken in de vorm van een BOEKREVIEW. Dit zijn voornamelijk kookboeken en uiteraard deel ik ook een lekker recept bij de review.

Lifestyle

Voor een leuke STYLING + REVIEW verander ik regelmatig het huis, omdat ik een nieuw item hebt gekocht of heb gekregen (reviews) en daar weer foto’s van maken vind ik erg leuk om te doen. In samenwerking met leuke bedrijven mag ik regelmatig producten reviewen waar ik zelf voor de volle 100% achtersta en selecteer vaak de producten zelf. Maar soms deel ik ook INTERIEUR INSPIRATIE. En deel ik natuurlijk ook PERSOONLIJKE stukjes.

Travel

Ik ben ook gek op REIZEN. Scandinavische landen spreken mij het meeste aan, maar in ons eigen landje kan ik mij ook prima vermaken. Ik deel graag mijn favoriete HOTSPOTS om te shoppen, eten en drinken en/of te overnachten. Of in de vorm van een ‘guide’ met een overzicht van al mijn favorieten op een rij.

 

Step inside and be inspired!

 

Wil je graag samenwerken, of de mogelijkheden bekijken?
Andere vragen of direct contact op nemen?