Disclaimer | Peek Inside

Disclaimer

Alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt (tenzij anders staat aangegeven) en alle content op deze blog is door mijzelf geschreven. Aan de content op Peek Inside kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Je mag foto’s gebruiken, mits je mij hier van tevoren over bericht en na toestemming alleen met een duidelijke én directe link plaatst naar Peek Inside. Uiteraard vind ik het leuk als iemand iets wilt delen daarom hoor ik hier ook graag eerst over.

Reviews en gesponsorde posts

Op Peek Inside verschijnen regelmatig reviews of gesponsorde posts met producten die ik toegestuurd heb gekregen. De producten die ik hiervoor toegestuurd krijg heb ik zelf uitgezocht of toestemming voor gegeven omdat ik er voor de volle 100% achtersta en enthousiast over ben. Posts die een ‘shopping’ (met diverse producten) bevatten ook altijd inspiratie en producten die ik zelf heb uitgezocht. Als ik ergens niet achtersta of enthousiast over ben, schrijf ik er ook niet over op mijn blog. Dit staat altijd duidelijk bij een blog vermeldt.
Peek Inside is niet verantwoordelijk voor de inhoud op websites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Affiliate link

Sommige posts bevatten een affiliate link bijvoorbeeld naar Bol.com. Dit houdt in dat ik per product dat verkocht wordt via die link een kleine commissie krijg. Links in een shopping bevatten geen affiliate link. Peek Inside is niet verantwoordelijk voor de inhoud op websites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Bronvermelding

Ik gebruik zoveel mogelijk foto’s die door mijzelf zijn gemaakt, maar in bijvoorbeeld een ‘Happy list’ maak ik ook gebruik van beeld door anderen. Hiervoor heb ik altijd toestemming gekregen, het is dan ook niet de bedoeling dat er zonder toestemming van de eigenaar het via mijn blog wordt gedeeld. Aan de content op Peek Inside kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

 


Peek Inside staat ingeschreven bij de KvK (nummer: 59901772)
– en is een onderdeel van Eunoia Studio