Inspiratie

Tips voor: Netflix

12/11/2018

Wat kun je nu doen tijdens deze koude dagen (en die hopelijk nog komen gaan haha), precies Netflix. Ik was een van de weinigen denk ik die nog geen Netflix had wanneer iedereen het er over had. ;-) Ik keek weinig tv dus vond het niet echt een toevoeging totdat ik toch wel heel nieuwsgierig was wat er nu eigenlijk aan series en films op stond.

Ja – nu misschien toch wel een beetje verslaafd haha en heel veel series en films verder.. Daarom leek het mij wel leuk om in deze post een aantal tips te delen van wat ik heb gekeken en leuk vond. Van die heerlijke films die zó voorspelbaar zijn maar ook zo fijn zijn om te kijken, tot serieuzere films en series. Ik denk wel voor ieder wat wils.

Deze post zal ik dan steeds weer aanvullen als ik iets nieuws heb en uiteraard geef ik dan via social media weer een update. De link vind je in de slider bovenaan of in de zijbalk (op mobiel onderaan). De tabel is het beste te bekijken op desktop, tablets en mobiel maar dan liggend.

Ik ga je ook vooral niet vervelen met ellenlange beschrijvingen maar gewoon kort de omschrijving van Netflix met uit hoeveel seizoenen een serie bestaat, hoe lang een film duurt en uit welk jaar.

Laatst bijgewerkt: 26 november 2018

 

Series

Titel Duur Taal Beschrijving
Bloodline 3 seizoenen Engels Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z’n broers en zussen op de proef gesteld.
Homeland 6 seizoenen Engels CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie.
Dynasty 2 seizoenen Engels Dynasty is een vernieuwde versie van de gelijknamige serie uit de jaren tachtig. De Carringtons en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.
The Fall 3 seizoenen Engels Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Bodyguard 1 seizoen Engels Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.
Ozark 2 seizoenen Engels Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen.
Safe 1 seizoen Engels Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen.
La Casa de Papel 2 seizoenen Spaans Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.
The Sinner – 1 1 seizoen Engels Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.
The Sinner – 2 1 seizoen Engels Rechercheur Harry Ambrose moet in zijn thuisstad een jonge moordverdachte ondervragen en stuit op mensen die het verleden van de stad absoluut geheim willen houden.
Seven Seconds 1 seizoen Engels De dood van een 15-jarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City wordt door de politie in de doofpot gestopt, maar anderen willen de waarheid boven tafel krijgen.
The Rain 1 seizoen Deens Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden.

 

Films

Titel Duur Taal Beschrijving
The Christmas Chronicles (2018) 1 uur en 44 min. Engels Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.
Office Christmas Party (2016) 1 uur en 44 min. Engels Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.
22 july (2018) 2 uur en 24 min. Engels Deze film verteld het verhaal over de terroristische aanslag in Noorwegen die plaatsvonden op 22 juli 2011.
Pirates of the Caribbean – Salazar’s Revenge (2017) 2 uur en 9 min. Engels Ik heb alle delen gezien dus deze laatste moest ik zien en viel gelukkig niet tegen. Een mooi eind! ;-)
Home Again (2017) 1 uur en 37 min. Engels Een moeder die sinds kort single is, neemt drie filmmakers in huis als huurders. Dan komt haar vervreemde man terug om dit nieuwe ongebruikelijke leven te bemoeilijken.
Weg van jou (2017) 1 uur en 38 min. Nederlands Evi verlangt naar een nieuwe baan in een exotisch land. Als ze in plaats daarvan moet verhuizen naar een afgelegen dorpje aan zee, heroverweegt ze haar leven en relatie.
Soof 2 (2016) 1 uur en 38 min. Nederlands Nu haar huwelijk kapot is, moet Soof weer op eigen benen staan en haar leven op de rails krijgen. Vormt de knappe, jonge Bauke misschien het antwoord?
Bella Donna’s (2017) 1 uur en 29 min. Nederlands Drie vrouwen willen hun avontuurlijke vriendin herdenken door haar bucketlist te voltooien, en dat betekent ook het vinden van ware liefde.
Set it up (2018) 1 uur en 45 min. Nederlands Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.

 

Extra tip: mocht je ook Videoland hebben, dan is de serie: The Handmaid’s Tale een aanrader. Voor de film: Matchmaker.

 

Heb jij een leuke tip?
Laat het hieronder weten in een reactie!

0 reacties

Laat een reactie achter