Persoonlijk

Snapshot Diary: augustus 2018

03/09/2018

Snapshot Diary: augustus 2018

Een nieuwe maand is weer begonnen. Helaas begon deze maand voor mij wat snotterig ;-) maar dat mocht de pret niet drukken. Inmiddels gaat het weer wat beter en kon ik de snapshot diary weer online zetten. Kijk je mee?

Snapshot Diary: augustus 2018

De maand augustus begon in ieder geval goed. Bij een favo plekje in het dorp wat gelijk voelt als vakantie: Marenland. Een heerlijke lunch mét toetje! Wat hadden we toch heerlijke zomerse dagen. Echt genieten!

Snapshot Diary: augustus 2018

Ik maakte weer foto’s van nieuwe planten die binnenkort online komen. Stay tuned! ;-) Maar er was ook weer tijd om naar de stad te gaan. Deze schattige kat loopt daar vaker rond (doodeng vind ik dat) toen ik haar even aanhaalde kwam ze gelijk op schoot. Zo cute!

Snapshot Diary: augustus 2018

Bij de Ikea zag ik deze geweldige vloer die ze nu ook te koop hebben in de winkel. Eindelijk maar toch, helaas wel net te laat. ;-) Als ik dat had geweten had ik deze zeker in huis willen leggen. Ik kocht nog wel nieuwe kussens waaronder deze twee.

Snapshot Diary: augustus 2018

Gelukkig ook genoeg knuffels met mijn eigen kat. Hoewel ik hem tijdens deze warme dagen amper zie, dag en nacht buiten.. En de avonden afsluiten met een vuurtje!

Snapshot Diary: augustus 2018

Het werken ging natuurlijk gewoon door en af en toe een tropenrooster. ;-) Maar deze maand ging het dan ook eindelijk gebeuren, mijn eerste tattoo. In mei hadden we al een afspraak gemaakt en in augustus was het dan eindelijk zover. Samen met mijn moeder, een heuse ‘moeder-dochtertattoo’. ;-) Heel blij mee! En ze zeggen dat je dan besmet raakt en meer wilt, tsja voor volgend jaar staat er zeker weer een nieuwe afspraak op de planning haha.

0 reacties

Laat een reactie achter