Groningen Hotspots

Food Matterz – Groningen

28/09/2018

Food Matterz - Groningen | Peek Inside

Food Matterz Café was echt zo’n plekje waar ik nog steeds een keer naartoe wilde het zit alleen niet echt op de route. ;’) Deze keer stapten we uit op Station Noord in plaats van het hoofdstation, ideaal want nu liepen we er langs. De Triple Chocolate Coffee moest ik natuurlijk proberen. ;-)

Food Matterz - Groningen | Peek Inside Food Matterz - Groningen | Peek Inside

Dit was een heerlijke latte met pure chocoladesiroop, espresso, opgeschuimde melk mét slagroom, witte chocoladesaus en pure chocolade. Té lekker!! Maar ze hebben natuurlijk nog veel meer: heerlijke smoothies en yoghurt specials. Ook de welbekende Chai Tea, of misschien ga je voor de Matcha Latte. Naast heerlijke drankjes ook heerlijke salades, warme broodjes, sandwiches en meer. Ik kom hier in ieder geval héél snel terug.

Food Matterz
Oude Ebbingestraat 86

www.foodmatterz.nl

Ma: 12:00 – 17:30
Di – Za: 9:00 – 17:30
Zo: 12:00 – 17:00

Food Matterz - Groningen | Peek Inside

0 reacties

Laat een reactie achter