Persoonlijk

Snapshot Diary: juli 2018

06/08/2018

Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside

Een vernieuwde blog maar dit blijft een terugkerende blog. ;-) Voorheen zocht ik de foto’s nog wel eens uit, maar nu ga ik dat niet meer doen. Mooi of niet mooi, ik plaats ze want dat is natuurlijk wel hoe het is. Meekijken met wat ik tegenkom en leuk vind. Zoals dit toffe huisje, wat eigenlijk een schuurtje was die is omgebouwd tot een plek om te overnachten in het mooie Zeegse. Helaas niet te huur maar voor privégebruik. ;-)

Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside

Wat is het toch heerlijk weer. Echt een zomer! Ondanks de droogte wat natuurlijk niet heerlijk is, maar eerder zorgelijk, vind ik het wel heerlijk om lekker op blote voeten te lopen én niet teveel nadenkend over wat je nu aan moet doen haha. ;-) Hierboven was zo’n dag, op pad met oma 7 km op zoek naar een fijne plek mét haring.

Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside

Toen was het weer tijd om de camera uit de tas te pakken en mee te nemen. We gingen wéér op pad en dan moet de camera natuurlijk wel mee.

Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside

Met mijn oma gingen we naar Zeegse. Hier gingen ze vroeger altijd op vakantie dus we wilden nog even weer langs het oude vakantiehuisje (hier staat het schuurtje ook bij). Ontzettend leuk en wat een mooie omgeving. Mijn oom en tante waren daar voor een festival. We wisten dat ze uiteten gingen, stiekem belden wij naar de plek (gelukkig was er niet veel keus haha) waar ze hadden gereserveerd en reserveerden nog 4 stoelen. Eenmaal daar waren ze natuurlijk ontzettend verrast want wij zaten daar al aan tafel, superleuk!

Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside

Voor mijn blog maakte ik vele foto’s van de planten waaronder deze. Mijn Pilea is ontzettend gegroeid, en ook al ziet ie er niet altijd even fris uit of heb ik twijfels of hij het wel gaat overleven, maar dan krabbelt hij weer helemaal op. Binnenkort maar weer verpotten want dat kan natuurlijk nog veel groter. ;-)

Snapshot Diary: juli 2018 | Peek Inside

En oh jeetje. Het was toch echt on-Nederlands weer vorige week. Ik kan er gewoon niet bij, zo warm, maar zeker tekenen van de opwarming van de aarde… Ik had ook nog een logeetje die er erg sloom van werd. ;-)

4 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Rachel
  06/08/2018

  Wat een leuke foto’s heb je gedeeld zeg!

 • Beantwoorden
  Femke
  06/08/2018

  Wat leuk om je snapshots weer te zien! En wat is je nieuwe blog mooi geworden! De Pilea doet het super goed. Ik heb er ook zo eentje die maar blijft groeien, benieuwd hoe groot ie wordt ;-). Je kunt de babyplantjes (waar ik er volgens mij een paar van zie) ook heel makkelijk stekken!

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   06/08/2018

   Dank je wel Femke! ^_^ Fijn om te horen. Haha klopt hoor, heb er al heel wat uitgehaald. Deze zijn er inmiddels ook weer uit dus heb weer 3 nieuwe! ;-)