Hotspots Zutphen

RADIJS concepstore – Zutphen

10/08/2018

RADIJS concepstore - Zutphen | Peek Inside

Afgelopen april ging ik een dagje naar Zutphen. Hier kwam ik terecht bij RADIJS, een mooie concepstore waar ik niet meer wegwilde. De winkel is zo mooi licht met een prachtige collectie met veel liefde en aandacht is samengesteld door Esther Maria. Esther verkoopt ook haar eigen kledinglabel onder de naam ‘Radijsje’. De collectie bestaat uit jurken, rokken, tops en leggings.

RADIJS concepstore - Zutphen | Peek Inside RADIJS concepstore - Zutphen | Peek Inside RADIJS concepstore - Zutphen | Peek Inside RADIJS concepstore - Zutphen | Peek Inside

Maar naast kleding vind je er nog veel meers moois. Prachtige woonaccessoires als krukjes, plantenhangers, vazen, maar ook papierwaren zoals notitieboekjes, kaarten, accessoires, tassen en mooie sieraden. Echt een aanrader voor als je een keer in Zutphen bent, of eigenlijk moet je hiervoor er gewoon een keer naartoe. ;-)

RADIJS conceptstore
Laarstraat 20, Zutphen

www.radijsje.nl

Di – Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00

2 reacties

Laat een reactie achter