Deventer Hotspots

Flotte conceptstore – Deventer

31/08/2018

Flotte conceptstore - Deventer | Peek Inside

In het mooie en gezellige Deventer vind je Flotte, een conceptstore. De winkel is opgericht door dochter Floor en moeder Charlotte. Een prachtige mix van oud en nieuw. Zo hebben ze een mooie collectie van vintage en secondhand kledingstukken voor mannen én vrouwen. Maar is het ook de perfecte plek voor als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Flotte conceptstore - Deventer | Peek Inside Flotte conceptstore - Deventer | Peek Inside Flotte conceptstore - Deventer | Peek Inside Flotte conceptstore - Deventer | Peek Inside

Met een mooie collectie aan woonaccessoires met merken als ZUSSS, Inkylines en Marbles by MG kom je hier zeker niet met lege handen weg. De winkel is inmiddels veranderd en is het koffiehoekje (zoals op de foto hierboven) omgebouwd tot een extra hoekje met kleding, maar je kan nog wel terecht aan de bar voor een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers.

Flotte conceptstore
Grote Overstraat 77, Deventer

www.flotte.nl

Di – Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo: eerste zondag van de maand

Flotte conceptstore - Deventer | Peek Inside

0 reacties

Laat een reactie achter