Persoonlijk

Alles wat je aandacht geeft groeit.

01/08/2018

Alles wat je aandacht geeft groeit. | Peek Inside

Zoals de titel zegt: “Alles wat je aandacht geeft groeit.” en zo is het eigenlijk met heel veel dingen. Dit vond ik dan ook een mooie om mee te beginnen en mijn vernieuwde blog te ‘lanceren’. ;-)

Veel geschreven, lang nagedacht, voors en tegens, wikken en wegen. Hoe je het ook wilt noemen het heeft lang geduurd haha. ;’) Wat ga en wil ik nu precies doen met mijn blog. Ik voelde steeds meer een drang om iets nieuws te gaan doen, meer op wat ik echt leuk vind en wil delen. Natuurlijk vind ik koken/bakken nog steeds leuk (en lekker!) dus het zal vast ook niet helemaal gaan verdwijnen en alle recepten staan er nog steeds op in een handig overzicht.

Green Is The New Black

Ik wil met mijn blog meer gaan richten op groen. Het is je vast niet ontgaan dat sinds ik mijn eigen plekje heb er steeds meer planten in huis komt. ;-) En ook ik kon nog geen plant in leven houden. Het wordt geen suffe blog, maar ik hoop je te inspireren, tips te geven hoe jij groene vingers kan krijgen, hoe ook jij je planten in leven kan houden, maar bijvoorbeeld ook hoe je zelf kan stekken.

Nu denk je vast maar dat bestaat toch al vast wel? Ja dat vast en zeker, maar ik wil mij richten op wat ik echt leuk vind en waar ik al dagelijks mee bezig ben. Waarin ik hopelijk door mijzelf een andere draai aan kan geven, dat het echt mijn inbreng is zoals je van mij gewend bent. Nu ben ik natuurlijk géén expert en zijn het allemaal tips en ideeën op mijn eigen bevindingen. Mocht die ene tip van een ander bij jou niet werken, misschien heb ik dan wél die tip die bij jou werkt. Maar ook bij mij gaat het wel eens mis en iets dood dat zal ik zeker niet verzwijgen. ;-)

Alles wat je aandacht geeft groeit. | Peek Inside

Het is ook de bedoeling dat het niet alleen bij schrijven en fotograferen blijft, maar ik wil ook meer gaan doen met video’s. Geen gesproken video’s maar mooie beelden van bijvoorbeeld een stappenplan voor het stekken van planten. ;-) Hier wordt aangewerkt want een video editen (nooit verwacht dat ik dat zou zeggen haha) valt niet mee maar oefening baart kunst toch?! Hoop dat dit een beetje uitpakt zoals ik in gedachten had.

Maar naast dit alles blijven de recepten dus nog wel, maar niet met regelmaat maar zo nu en dan. Verder zal ik nog steeds boekreviews gaan delen van mijn favoriete boeken, maar nu misschien ook plantenboeken. Ook inspiratie voor de styling in huis met bijvoorbeeld tips voor leuke potten en woondecoraties en DIY’s.

Op Instagram deed ik onlangs een oproepje of jullie een aantal vragen wilden beantwoorden door middel van een poll. De reacties waren erg verrassend, ik had niet verwacht dat zoveel van jullie het ook interessant en leuk vonden. Dat gaf mij alleen maar positieve energie en inspiratie!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Volg mij dan op Facebook en Instagram. Hier zal ik het direct laten weten wanneer er een nieuwe blog online staat!

Hele fijne maandag en bedankt voor jullie lieve berichtjes, het begrip en steun van afgelopen tijd. Ik hoop dat ik jullie weer mag verwelkomen op mijn ‘vernieuwde blog’ en dat ik jullie weer mag inspireren maar dan op een net wat andere manier. ;-)

8 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  De style spot
  02/08/2018

  Leuke blog! Wij zijn ook helemaal om groen groener groenst! Haha het lijkt bijna een jungle theme! Ben benieuwd naar je postst 🌿🌿

 • Beantwoorden
  Marlies
  02/08/2018

  Het ziet er weer heel mooi uit! :) Succes met je vernieuwde blogplannen!

 • Beantwoorden
  Daan
  01/08/2018

  Tof! Ik zie er naar uit! De Pileamoederplant heeft mij ook al zoveel stekjes gegeven, en zo’n sliertplantje met kleine blaadjes gaat ook goed.
  Maar een monstrera stekken is mij nog niet gelukt.

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   01/08/2018

   Ja leuk hè, blijft een geweldige plant. Mijn volgende doel is deze zo groot en vol mogelijk te laten worden. ;-) Hoop dat het gaat lukken met de Monstera en zal hier dan snel een blog over delen!

 • Beantwoorden
  Mirjam Hart
  01/08/2018

  Hoera! Ik ben heel benieuwd naar al het moois dat komen gaat.
  Gefeliciteerd met je vernieuwde blog!