Persoonlijk

Snapshot Diary: mei 2018

04/06/2018

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

En zo was het weer een héle maand stil op mijn blog. Het was niet de bedoeling, maar soms loopt het zo. Hoe graag ik het ook wilde, ik heb weinig inspiratie en zelfs geen zin om in de keuken te staan. De hele blog bleef een beetje links liggen en begon zelfs te twijfelen of ik er wel mee door moest gaan. Toen kwam het hele AVG-gedoe en besloot ik de blog heel even offline te zetten om dingen op een rij te krijgen.

Juni vond ik dan wel weer een mooi moment om wellicht opnieuw te gaan kijken. Hopelijk komt er deze maand of meer online of meer duidelijkheid. ;-) Als er iets geplaatst wordt zal het wel minder zijn dus niet elke week 3 posts, maar kwaliteit gaat boven kwantiteit toch? Dus ik zal ze vanaf nu zorgvuldig gaan uitzoeken, als ik het wil gaan doen moet het ook echt goed gedaan worden…

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

Ik had nog een bon liggen voor een gratis bloomon bos dus die stond weer te pronken op mijn tafel. De gele bloem (craspedia) vind ik zo mooi en kan zelfs droog blijven staan, ideaal. En toen ik richting de winkel ging kwam ik Semmy tegen aan het einde van de straat dus kon ik weer omkeren en naar huis gaan want anders gaat meneer achter mij aan. ;-)

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

Mooie bloemen bij mijn moeder thuis, daar moest ik natuurlijk wel even een foto van maken. Op 5 mei hingen de vlaggen weer uit, dat vind ik altijd zo’n mooi gezicht en kan ik echt kippenvel van krijgen.

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

Nomnom een heerlijke chai latte. Niet zelf gemaakt maar gewoon met kant-en-klare van de AH #nospon maar echt lekker haha. Beetje water en opgeschuimde melk en klaar. Vriendje kwam ook weer een gezellig dagje.

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

Eindelijk weer tijd voor de kapper. Een flink stuk korter en weer nieuwe blonde lokken erin. Beetje slecht te zien zo, maar weer echt superblij mee. Zo fijn om nu eindelijk een kapster te hebben waar ik niet bang ben dat mijn haar oranje wordt. ;-) Mijn bloemetjes komen steeds meer uit zo ook deze lupine. Intussen zijn het er al 4!

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

De rozenstruik doet het ook ontzettend goed. Deze stond er al en inmiddels zitten er al ruim 16 rozen in en er komen nog meer bij. Een poosje terug plaatste ik siergras in de borders (en ja er moeten nog nieuwe borders komen haha) en ik ben niet de enige die er blij mee is. Eerst liep hij er alleen doorheen…

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

…nu ligt hij er zelfs heerlijk in te slapen haha oeps. En rechts mijn bananenplant die het ook ontzettend goed doet, het nieuwe blad is zelfs helemaal uitgekomen. Hier en daar zijn de bladeren wel wat verbrand door de zon maar er zit ook alweer een nieuw blad in. Yay! Wie weet over 3/4 jaar wel bananen. ;’)

Snapshot Diary: Mei 2018 | Peek Inside

Niet alleen voor de blog had ik geen zin om recepten uit te proberen, maar ook voor het avondeten was de inspiratie soms ver te zoeken. Elke avond een curry is natuurlijk niet goed (wel erg lekker). Zo bestelde ik een proefbox van HelloFresh, ook geen spon maar was gewoon eens benieuwd of het wat zou zijn. Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vond er niet om te hoeven denken wat ik nu weer moest gaan eten. Ik had een orzo met knoflookgarnalen en courgette, shakshuka en een Italiaans pitabroodje. Erg lekker!
En tijdens de warme dagen is een beetje schaduw wel erg fijn dus hing ik mijn nieuwe schaduwdoek op die toevallig ook nog eens goed bij mijn tuinset past haha.

1 reactie

Laat een reactie achter

  • Beantwoorden
    Leon
    20/06/2018

    Wat een lieverd is Semmy! Zo lief dat hij in het siergras ligt. Wat een heerlijke foto’s weer. Wat tof dat je een bananenplant hebt, dat is ook een van mijn favoriete planten.