Snapshot Diary: April 2018 | Peek Inside
Persoonlijk

Snapshot Diary: April 2018

4 mei 2018

Snapshot Diary: April 2018 | Peek Inside

Het is zo stil hier op de blog. Elke keer neem ik mij voor om weer te gaan bloggen, maar afgelopen maand was het zo hectisch en elk weekend volgepland. Momenteel ben ik goed aan het nadenken wat ik nu wil, waar ik over wil gaan bloggen (wat blijft en verdwijnt) en hoop heel snel de draad weer op te pakken! Voor nu blik ik nog even terug naar afgelopen maand. ;-)

Snapshot Diary: April 2018 | Peek Inside

Het ging dan echt gebeuren… een vleugje geel in huis! ;-) Helaas pakte het niet zo goed, op de foto lijkt het heel wat maar het is erg vlekkerig. Geen idee waarom maar binnenkort moet het zeker even over! Maar eerst ging ik in de tuin aan de slag, al het oude (rot)zooi eruitgehaald. Alles is nu helemaal schoon en leeg (op wat onkruid na) en nu aan de slag met de inrichting met heel veel plantjes. Semmy geniet ook zo van de tuin! Zo fijn dat hij nu helemaal op zijn plekje is.

Snapshot Diary: April 2018 | Peek Inside

Pasen! Lekker veel zalm, roomkaas, eieren en de lekkerste broodjes. ;-)

Snapshot Diary: April 2018 | Peek Inside

En toen was het opeens zomer! Ohh wat een temperaturen heerlijk. Lekker genieten en zittend op mijn nieuwe loungeset, zo blij mee! Daarna gingen we een naar Zutphen en Deventer, ontzettend getroffen en zal binnenkort nog leuke hotspots met jullie delen. ;-)

Snapshot Diary: April 2018 | Peek Inside

Ik bestel Semmy’ eten altijd online (meneer heeft natuurlijk speciaal voer nodig ;’)) en mijn moeder vroeg of ik een mandje mee wilde bestellen voor hun hond. Semmy wil nooit in een mandje, hij ligt of op het bed, op mijn stoel of op de bank. Zoals je ziet bevalt dit mandje wel heel erg goed. Hondje moet dus even wachten op een volgende bestelling. ;’)
En ik bestelde een nieuwe camerariem superblij mee, net iets langer dan een gewone én natuurlijk een tof printje.

Tot snel!

Gerelateerde blogposts

Laat een reactie achter

3 reacties

 • Reply
  Leon
  16 mei 2018

  Leuke foto’s! En wat is de kleur geel mooi op je muur! Ben er zelf ook over na te denken om onze slaapkamer okergeel te verven.. maar weet het nog niet helemaal.. wat lief dat je een mandje koopt voor moeder’s hond :) En wat ziet Semmy er lief uit in het mandje.. onze kat lijkt heel erg op die van jou. https://www.dierengemak.nl/

 • Reply
  Bianca
  9 mei 2018

  Gezellige maand! Je muur is echt gaaf! Jammer dat het zo vlekkerig is geworden!