Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode) | Peek Inside
Huis/ Styling & Reviews

Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode)

17 april 2018

Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode) | Peek Inside

Eindelijk is het zover, de eethoek is helemaal af! Er was zo’n lege ruimte bij de eettafel en wilde dolgraag een mooie grote fotowand om deze leegte op te vullen (en hopelijk de echo wat te verminderen haha). Alleen de juiste keuzes maken viel nog niet mee. De mail ik kreeg van Desenio voor een samenwerking, kwam dan ook op het juiste moment, het werd nu tijd om knopen door te hakken én heb ik ook een leuke kortingscode voor jullie!

Thema: natuur

Het was nog een hele klus. Er is zoveel keus en er zijn zoveel verschillende opstellingen mogelijk. Na een aantal uren knippen en plakken, want ik maakte zelf een moodboard op de computer kwam ik eindelijk tot deze collage. Natuurmotieven gingen de leidraad worden in de fotowand, bomen, duinen en natuurlijk de zee.

Dit is wat mij betreft dan ook een mooie mix geworden waar dit thema goed terugkomt. Gecombineerd met een paardebloem, libelle en een mooie quote: “You don’t always need a plan sometimes you just need to breath, trust, let go, and see what happens.“.

Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode) | Peek Inside Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode) | Peek Inside Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode) | Peek Inside

Mix and match

Omdat het een lange wand is wilde ik meer in de breedte werken. Ik koos eerst voor een grote in het midden en ging dan in de zijkanten verder. Zo ontstond er een mooie mix van verschillende groottes.

Voor de lijsten heb ik gekozen voor eikenhout met plexiglas om het wat rustiger te houden. Het is eindelijk een fotowand geworden van ongeveer 162 cm breed bij 84 cm hoog en heb ik 8 cm voor de tussenruimtes aangehouden. De plant links gaat nog een keer weg en rechts in de hoek wil ik nog eens een mooie grote smalle plant. ;-)

Gekozen posters:

Enthousiast geworden over de posters en lijsten van Desenio?

Met de code PEEKINSIDE krijg je 25% korting op posters, van 17 t/m 19 april* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Styling van de eethoek met Desenio (+ kortingscode) | Peek Inside


Deze blogpost is in samenwerking met Desenio. Ik werk graag met bedrijven en merken waar ik enthousiast over ben. De content die ik hiervoor maak zijn altijd 100% eigen tekst en mening. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

 

Gerelateerde blogposts

Laat een reactie achter

0 reacties