Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside
Persoonlijk

Snapshot Diary: Maart 2018

2 april 2018

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

Deze maand waren veel koude dagen, maar scheen het zonnetje gelukkig ook vaak deze maand. Verder deze maand ging ik naar ABBA, kwam mijn lievelingsserie weer op tv, deed ik mee aan de Week Zonder Vlees en bestelde ik mijn loungeset wat uitpakte als een teleurstelling!

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

Mijn monstera doet het zo goed. Er zaten een paar lelijke bladeren aan maar die knipte ik af toen die wat voller begon te worden. Ik had het nooit gedacht maar al mijn planten doen het ontzettend goed, zelfs mijn eigen Pilea stekjes! Semmy zei lekker puh, opgestaan is plaats vergaan..

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

Maar wilde uiteindelijk toch liever bij mij liggen haha. Buiten waaide het te hard en was het koud. ;-) En eindelijk Dokter Deen weer op tv. Eén van mijn lievelingsseries op mijn lievelingseiland Vlieland. Heel veel lievelings! ;-)

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

Deze maand deed ik ook mee aan de Week Zonder Vlees. Nu eet ik al vrij weinig vlees, maar 1 hooguit 2 keer per week dus heel moeilijk was het niet. ;-) Deze twee recepten maakte ik onder andere: een zoete aardappelstampot uit het boek van Rens Kroes echt een favoriet. En rechts een pittige tofu met korianderrijst, ook superlekker.

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

Een wandeling doet veel goeds vooral als het zulke mooie plaatjes oplevert. Het was dan misschien erg koud, als het zonnetje schijnt maakt het allemaal niet uit. Genieten! En Semmy, tsja verrassend. Vooral heel nieuwsgierig en in de weg zittend…

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

En dan op naar ABBA. Oké, een coverband maar toch. ;-) Erg leuk om eens mee te maken. Ik bestelde bij Kwantum een loungesetje. De bezorgkosten waren 45 euro, dus vroeg ik mijn stiefvader of hij het met mij wilde ophalen want dat is toch wel even goedkoper. ;-) Eenmaal thuis gingen we het enthousiast uitpakken en zagen we nadat we alles eruit hadden gehaald bij de laatste twee delen dit. Niet een stukje gescheurd, maar gewoon compleet eraf.
Gelijk gebeld natuurlijk, we moesten maar terugkomen met de delen die stuk waren. Maar na overleg wilden ze wel een nieuwe laten bezorgen en de oude meenemen.

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

En voilà daar was het nieuwe loungesetje. Vooral heel blij dat deze helemaal heel was en zonder scheuren. ;-) Alles in elkaar gezegd, maar op 1 schroef na waar we nog een oplossing voor moeten verzinnen. Als deze er verder ingedraaid wordt begint de balk te scheuren dus toch een minpuntje… En verder werd er die dag nóg leuke bestelling afgeleverd, mijn posters van Desenio waar ik heel snel meer over ga vertellen!

Populaire posts van afgelopen maand

Snapshot Diary: Maart 2018 | Peek Inside

Het was (en is) Pasen dus het was wel duidelijk dat iedereen op zoek was naar inspiratie voor de (brunch)tafel, superleuk om te zien. Heb je een recept gemaakt, laat het mij weten via een mailtje of tag mij op Instagram! Ik vind het altijd leuk om te zien!

  1. Paastoetje met lemon curd
  2. Sodabrood
  3. Bounty smoothie
  4. Healthy bananenbrood met walnoten

 

Gerelateerde blogposts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

0 reacties