Persoonlijk

Snapshot Diary: januari 2018

05/02/2018

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

De eerste maand van het jaar is weer voorbij gevlogen, tijd voor een terugblik! Met deze maand onder andere fijn nieuw leesvoer, kreeg ik weer een prachtig boeket, maakte ik nieuwe recepten, koos ik een KNALkleur voor het kleinste kamertje in huis en meer.

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

Het boek Hygge had ik al en het tweede deel Lykke kocht ik als kerstcadeautje voor mijzelf. ;-) Momenteel druk aan het lezen en denk dat hier binnenkort ook wel weer een review over komt. Benieuwd naar het eerste deel? Lees hier de review.

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

Ik probeerde een nieuw receptje uit, gevulde courgette met onder andere appel, dille en feta. Volgende week komt zoals beloofd het recept online!

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

Er is nog 1 plek in huis die er nog niet uitziet. Sinds het klussen is het toilet een beetje achtergebleven. Ik had in eerste instantie gekozen voor een donkergroene kleur, maar stiekem vond ik het okergeel ook wel heel gaaf. De tweede kleur van onder (Goud van Histor) gaat het dan worden, heel benieuwd en het eindresultaat deel ik zodra het af is (net als de rest van het huis overigens, het komt eraan beloofd!). En lekker op de bank een boekje lezen gezellig met Semmy.

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

Mijn favoriete leftovers van de bloomon bos stonden nog lang te pronken. En de styling die het niet haalde van heerlijke espresso wafels. Semmy was vooral gefocust op de harde wind en hagel. ;-)

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

Koffie en chocolade een perfecte combi. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik chocolade eigenlijk nooit eet, alleen wanneer ik een recept heb gemaakt met chocolade en er dus wat overblijft. ;-) In mijn werkkamer veranderde ik het een en ander. Deze ladekast kreeg ik van mijn lieve omie die wegens een verhuizing hier straks geen plek meer voor heeft. Aan de andere kant van de kamer staat nog een bureau (zelfde idee als op de foto) waar ik foto’s kan maken, zo fijn want nu hoef ik niet telkens alles op te bouwen. ;-)

Populaire posts van afgelopen maand

Snapshot Diary: Januari 2018 | Peek Inside

  1. Recept: Chocoladetaartjes met frambozen
  2. Recept: Avocado-dadel smoothie
  3. Snapshot Diary: December 2017
  4. Voornemens 2018: positief, minder online & loslaten

 

0 reacties

Laat een reactie achter