Recept: Bounty smoothie | Peek Inside
Recepten/ Smoothies

Recept: Bounty smoothie

31 januari 2018

Recept: Bounty smoothie | Peek Inside

Lente in mijn bol? Ja het was gisteren echt een heerlijke dag, maar helaas is dat vandaag al helemaal weer anders. Harde wind, regen… Alsof we het nog niet genoeg hadden gehad. ;-) Genoeg reden om het lentegevoel vast te houden en deze heerlijke smoothie te maken!

De laatste smoothie die ik deelde was vorig jaar juli… Oeps! En dat was ook nog een smoothie bowl. Hoogtijd voor een nieuwe smoothie, die heus net zo goed in de winter kan als in de zomer. De smaak blijft net zo lekker natuurlijk.
In de zomer zou ik het een beetje aanpassen en er een bevroren banaan in doen om het net wat frisser te maken. De swirl in het glas ging mij deze keer niet zo goed af, maar hé het effect is nog best leuk toch. ;-)

Enjoy!

Bounty smoothie

Aantal: 1 smoothie

Bounty smoothie

Ingrediënten

  • 50 gr geraspte kokos
  • 200 ml koude kokosmelk
  • 50 ml koude amandelmelk
  • 1 banaan*
  • 2 medjouldadels, ontpit
  • 1 tl vanille-extract
  • 50 gr chocolade (puur minimaal 70%)
  • Topping
  • stukjes rauwe chocolade
  • kokosrasp

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain-marie en schenk het in de beker terwijl je de beker draait, zo krijg je een leuk effect. Bewaar nog een beetje voor de topping.
  2. Doe vervolgens de kokosrasp, kokosmelk, amandelmelk, banaan, dadels en het vanille-extract in de blender mix tot je een dikke smoothie hebt.
  3. Giet de bounty smoothie in de beker. Serveer met nog een beetje van de chocolade, kokosrasp en stukjes chocolade.

Note

* In de zomer is een frisse smoothie nóg lekkerder, gebruik dan een bevroren banaan.

Recept: Bounty smoothie | Peek Inside Recept: Bounty smoothie | Peek Inside

Gerelateerde blogposts

Laat een reactie achter

2 reacties

  • Reply
    Sarah | Little Family of 3
    2 februari 2018

    Mmmm! Het ziet er alleszins heel lekker uit!