Huis Styling + reviews

bloomon; liefde voor bloemen

13/12/2017

bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside

Dat ik gek ben op bloemen is geen geheim. Het is een simpele manier om je hele huis op te fleuren en wie is er nu niet gek op bloemen? Bij de eetkamer vind ik het nog wat kaal en komt er zeker nog wat aan de muur, alleen ben ik er nog niet helemaal over uit wat het nu gaat worden. Maar toen ik deze (grote!) bos kreeg was dat probleem voorlopig opgelost, wat een eyecatcher!

bloomon

De bloemen van bloomon zijn altijd een plaatje en helemaal mijn stijl. Mooie volle bossen of juiste rustige bossen maar altijd met bijzondere bloemen die eruit springen. Ik geniet altijd van de prachtige bossen die ik bijvoorbeeld voorbij zie komen op Instagram. Je hebt het vast al eens voorbij zien komen maar ik zal nog even kort uitleggen wat bloomon precies is en doet.

bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside

Less is more

Het is een online bloemenservice die de bloemen rechtstreeks bij de kwekers halen. Dit om de topkwaliteit te kunnen garanderen en zo krijg je echte seizoensbloemen. De bossen bevatten geen onnodig bladgroen zodat elke bloem ademruimte krijgt zodat ze kan schitteren. De filosofie van bloomon is dan ook ‘less is more’. Alle bloemen worden gewikkeld in gerecycled papier en alles met de hand om de beste te zorg te bieden.

bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside

Kies je eigen abonnement

Kies zelf het formaat die past in jouw interieur: small, medium of large. Kies daarna wanneer je het wilt laten bezorgen: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. In de middag of avonduren. Het is altijd mogelijk om je abonnement te pauzeren, wijzigen of stop te zetten. Ben je niet thuis? Dan wordt het bezorgd bij je buren of laat een notitie achter van een geheime plek. ;-)

Bestel jouw eigen bloomon bos mét gratis vaas

Wil je ook zo’n mooie verrassing aan je deur? Als je nu bestelt krijg je met deze code: ANGELINAPEEK een gratis vaas cadeau t.w.v. € 15,00. Zo weet je zeker dat jouw bos helemaal tot zijn recht komt. De vaas is mooi hoog en stevig (vind ik wel zo handig met een kat in de buurt haha).

Bestel je eigen bloomon bos (mét vaas) en laat je verrassen!

bloomon; liefde voor bloemen | Peek Inside


Deze blogpost is in samenwerking met bloomon. Ik werk graag met bedrijven en merken waar ik enthousiast over ben. De content die ik hiervoor maak zijn altijd 100% eigen tekst en mening. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

 

0 reacties

Laat een reactie achter