Persoonlijk Terschelling

Snapshot Diary: September 2017

02/10/2017

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Deze maand stond volledig in het teken van: werk, Harlingen, Terschelling, de sleutels, de lieve diertjes én mijn allerliefste oma die 93 jaar werd. Eigenlijk heb ik best weinig foto’s gemaakt, naja niet weinig maar bijna alle foto’s zijn gemaakt op Terschelling haha… Alvast een klein voorproefje want binnenkort zal er natuurlijk nog een ‘mini guide’ verschijnen over Terschelling. ;-)

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Beide diertjes nog even in deze diary. ;-) Tijdens de wandeling met Bono liep ik nog even langs mijn huisje. Het schuurtje rechts wordt nog afgebroken of overgenomen door iemand anders, het hekje gaat nog aangepast worden (verven of bekleden met riet/bamboe). ;-)

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Begin februari hadden het al geboekt en nu was het dan zover, eindelijk naar Terschelling. We vertrokken wat eerder zodat we eerst nog Harlingen in konden. Wat een gezellige stad, leuke plekjes om te lunchen en winkelen.

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Zo gingen we heerlijk lunchen bij Eetcafé Nooitgedagt. We namen een heerlijke tomaten basilicum soepje, daarbij diverse soorten brood met verschillende dippers. Erg lekker en mooi plekje!

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Twee erg leuke winkels in Harlingen waren Binnen en Buiten (linkerfoto) waar je echt van alles kon krijgen, servies, kleding, woonaccessoires, tandenborstels, vuurkorven etc. En de kookwinkel Koks en Keukenmeiden (rechterfoto).

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Daarna was het tijd om op de boot te gaan. Ik vind dit altijd een heerlijk moment, ook al duurt het 2 uur voelt het zeker niet zo. Heerlijk genietend op het buitendek of lekker binnen. Genoeg plekjes in ieder geval. Al zijn de plekken waar je stroom kan krijgen gauw bezet. ;-)

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

Aangekomen op Terschelling, genietend van een kopje koffie bij Grand Cafe Zeezicht waar ik in de andere post meer over vertel en laat zien want vanbinnen is het nóg mooier. En overal waar je keek zag je prachtige (grote!) paddenstoelen.

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

En de eerste dag dat we echt gingen klussen was daar. We zijn al flink opgeschoten, beneden staat alles in de grondverf de muren zijn al geverfd en de keuken is ook bijna klaar. Op de foto een kleine preview van de wand die een kleur kreeg… ;’) Het was ook de week waarin we de 93ste verjaardag van mijn oma mochten vieren en haar grote wens was om met z’n allen uiteten te gaan. Aan een lange tafel te genieten van een Chinees-Indische rijsttafel. Ze heeft ontzettend genoten en ik ben zo blij en trots dat we het konden vieren aangezien het een paar maanden geleden wel heel anders leek.

Populaire posts van afgelopen maand

Snapshot Diary: September 2017 | Peek Inside

  1. Søstrene Grene najaarscollectie 2017
  2. Oost west, thuis best #2
  3. Snapshot Diary: Augustus 2017
  4. Recept: Koffie muffins

0 reacties

Laat een reactie achter