Persoonlijk

Snapshot Diary: Juli 2017

07/08/2017

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

Time flies when you’re having fun! Dat is één ding wat zeker is. Deze maand weer veel leuke dingen gedaan, ontdekt maar ook een heel bijzonder moment mogen bijwonen. Ging ik weer een dagje op pad, werd ik verrast op Instagram, ontdekte ik Netflix en veel Semmy. Kijk gauw verder!

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

Happy new shoes! Makkelijke instappers niks bijzonders in een grijze kleur met een leuk patroontje. Ik ben er gewoon erg blij mee! ;-) Semmy die had nog zijn twijfels… En jawel lieve mensen, jullie zien het goed. Zo zei ik nog dat ik geen Netflix had, snapte ik de hype niet zo want ik keek niet zoveel tv… Je begrijpt dat is nu totaal anders haha. Ik heb al diverse series gezien, films en documentaires.

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

Wij reisden deze maand speciaal van Groningen naar Limburg om de bruiloft van mijn lieve vriendinnetje die ik nu al 25 jaar ken bij te wonen. Zo bijzonder om hier bij aanwezig te mogen zijn, ik trok er zelfs mijn high heels voor uit de kast (of eigenlijk kocht ik ze speciaal voor deze gelegenheid en nee ik draag anders nooit hakken). En wat zag ze er prachtig uit, de jurk was helemaal haar! Het zonnetje scheen, kortom een prachtige dag.

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

We gingen ook nog een dagje naar Deventer. Wat een leuke en gezellige stad is dat, echt een aanrader! Zoveel leuke straatjes met winkeltjes en plekjes om te eten. Ik kom er zeker nog gauw een keer terug!

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

En één van die leuke plekjes was De Noorman. We aten hier een superlekker taartje met rabarber met een kopje koffie. Leuk geserveerd op een houtenplankje. Ik zal deze hotspot binnenkort ook delen op de blog!

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

In sommige straatjes hingen overal leuke lampionnen. De dag werd natuurlijk in stijl afgesloten met een heerlijke burger met frietjes. We zaten bij Eigenwijs, een leuke plek met terras maar binnen is het ook heel erg mooi. Het is overigens een lunchcafé, daar kwamen we later ook achter. ;-)

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

Knorrie Semmy had zich van buiten weer verplaatst op mijn bed om verder te slapen. Heel verrassend! ;-) Oh en dit vond ik toch wel leuk om te zien. Rens Kroes plaatste mijn foto op haar Instagram account. Het was het recept uit haar nieuwe kookboek die ik ook op mijn blog had gedeeld. Superleuk!

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

Een andere favoriete plekje van mijn Semmy is in de jungle. Tussen de bladeren en mijn moestuintje in. ;-) In Deventer kocht ik natuurlijk ook wel wat leuks waaronder dit prachtige bord en twee espresso kopjes van mijn favoriete merk Broste Copenhagen. De twee lepeltjes had ik al en zijn van Dille & Kamille.

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

Op een avond was de lucht strakblauw en waren er in de verte flinke wolken te zien. Heel bijzonder, het leek net schuim echt zo mooi. Helaas is dat niet zo heel goed te zien op de foto. Als afsluiter gooien we gewoon nog een foto van Semmy er in. Een kat heeft soms ook een (soort van) kussen nodig natuurlijk.

Populaire posts van afgelopen maand

Snapshot Diary: Juli 2017 | Peek Inside

 1. Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie – de winactie is inmiddels gesloten.
 2. Recept: Aardbeien tiramisu – jep, blijf een favoriet! Begrijp ik volledig. ;-)
 3. Van dromen naar daden – wat kreeg ik hier een leuke reacties en berichtjes over, bedankt allemaal!!
 4. Snapshot Diary: Juni 2017 – leuk om te zien dat jullie het ook nog steeds leuk vinden om te lezen! 

1 reactie

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Femke
  08/08/2017

  Oh wat gaaf dat Rens Kroes jouw foto plaatste! Deventer ziet er heel gezellig uit. Fijne dag!