Hotspots Zeeland

Hotspot: Dit Dus by Co. – Zierikzee (Zeeland)

09/08/2017

Hotspot: Dit Dus by Co. - Zierikzee (Zeeland) | Peek Inside

Op de fiets gingen we naar Zierikzee. Er stond een harde wind, maar de temperatuur en het zonnetje maakte het toch nog een goede dag om te fietsen. Eenmaal in Zierikzee aangekomen was ik aangenaam verrast. Wat een gezellige en leuke stad. Gezellige straatjes, leuke huisjes en de havens.

In een karakteristiek histosch pand zat Dit Dus by Co., een mooie woon- & stijlwinkel waar je wel rond blijft kijken. Aan het plafond mooie lampen en oude houten balken, aan de muren leuke kaarten en schilderijen, mooie woonaccessoires van o.a. Broste Copenhagen, Zusss, UASHMAMA, maar ook leuke knuffels voor kinderen. Er is ook veel moois te vinden van lokale creatievelingen. Wat begon met het opknappen van oude kasten en het verzamelen van kopjes en schaaltjes kwam uiteindelijk tot een heuse winkel.

Hotspot: Dit Dus by Co. - Zierikzee (Zeeland) | Peek Inside

Dit Dus by Co.
Verrenieuwstraat 1, Zierikzee

www.ditdusbyco.nl

Di – Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00

Hotspot: Dit Dus by Co. - Zierikzee (Zeeland) | Peek Inside Hotspot: Dit Dus by Co. - Zierikzee (Zeeland) | Peek Inside

0 reacties

Laat een reactie achter