Persoonlijk Styling + reviews

Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie (Gesloten)

10/07/2017

Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside

Het is tijd voor een feestje want Peek Inside bestaat 3 jaar. Of eigenlijk was het feestje gisteren, maar het moet alsnog gevierd worden natuurlijk. En hoe kan je dat nu beter doen? Precies, met taart maar die heb ik voor vandaag nog achterwege gelaten want ik wilde deze keer jullie trakteren. ;-)

De lekkerste taartjes

Ik deelde natuurlijk al wel veel taartjes die superlekker zijn, om het even makkelijker te maken heb ik een aantal van mijn favoriete taartjes geselecteerd (in willekeurige volgorde haha):

 1. Snelle taartjes met mascarpone & rode besjes
 2. MonChoutaart
 3. Frozen cheesecake met frambozen
 4. Mini mango taartjes
 5. Citroen meringue taart

Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside

Doe mee en win de Kreafunk aGROOVE portable bluetooth speaker

Deze keer dus geen recept voor een taart, maar wel een hele leuke winactie in samenwerking met fonQ. Want mede dankzij jullie bestaat Peek Inside natuurlijk. Door jullie lieve en enthousiaste reacties op de recepten, persoonlijke blogs, over reizen en hotspots en natuurlijk mindstyle. Of geen reactie, maar door de bezoekersaantallen zie ik natuurlijk wel wat geliefd is en wat niet. ;-) En ik word er elke keer weer blij van om te zien dat jullie net zo enthousiast zijn over de artikelen als ik.

Daarom wil ik jullie via deze winactie bedanken! Deze superhandige Kreafunk aGROOVE portable bluetooth speaker is ideaal voor een dagje park, strand of gewoon voor in de tuin. Dankzij bluetooth kan jij overal jouw muziek laten afspelen.

Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside

Kreafunk aGROOVE portable bluetooth speaker

Een mooie compacte speaker met een prachtig minimalistisch design. Het geluid dat er uitkomt is mooi, niet schel maar erg fijn om naar te luisteren. De speaker wordt geleverd in een handige houten giftbox waar je het boekje en bijbehorende kabels in kan bewaren. Niet alleen een handig, maar ook leuk om neer te zetten. Er zitten oplaadbare batterijen bij die maar liefst 24 uur meegaan.

Wil jij de Kreafunk aGROOVE speaker winnen? Lees hieronder wat je moet doen.

Wat moet je doen? Laat hieronder, of op Facebook, of Instagram, een reactie achter mét een geldig e-mailadres en laat weten welke kleur jij zou willen winnen.

Je kan kiezen uit de kleuren (zie ook de afbeelding hieronder):

 • Wit (zoals op mijn foto’s)
 • Grijs
 • Groen
 • Plum
 • Zwart

En natuurlijk like je mijn Facebook pagina al en anders zou ik het erg leuk vinden als je dat zou willen doen. ;-)

Meedoen kan t/m: 19 juli 23.59 uur. De winnaar wordt dan op 20 juli in dit bericht bekend gemaakt en de winnaar krijgt ook een e-mail.

Mocht je nu niet winnen, maar toch graag zo’n handige en mooie speaker willen? Bij fonQ vind je een ruim assortiment in mooie portable en bluetooth speakers en beginnend vanaf € 22,00. Bij sommige speakers krijg je nu ook leuke extra’s als een strandbal of kaarten voor Tomorrowland.

Winnaar: Anne Baarssen @healthyfoodlove.nl

 

Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside Hoera! Peek Inside bestaat 3 jaar + winactie | Peek Inside


Deze blogpost is in samenwerking met fonQ. Ik werk graag met bedrijven en merken waar ik enthousiast over ben. De content die ik hiervoor maak zijn altijd 100% eigen tekst en mening. Lees hier meer over in mijn disclaimer. 

 

80 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Anne
  20/07/2017

  Super gaaf, ik ben er heel blij mee! Ik ga je meteen mailen..

 • Beantwoorden
  Pieter
  19/07/2017

  Leuke actie! Ik ga voor plum

 • Beantwoorden
  Thijs
  19/07/2017

  Speaker ziet er strak uit! En gefeliciteerd natuurlijk. Ik doe graag mee voor ‘grijs’.

 • Beantwoorden
  Melissa
  19/07/2017

  Wat een toffe winactie! De witte zou perfect staan in mijn interieur ?

 • Beantwoorden
  Isolde
  18/07/2017

  Wat een superleuke actie! De witte speaker zou echt top zijn voor mijn nieuwe studentenkamer in Utrecht. Daar zullen heel wat uurtjes in het park en op het balkon mee doorgebracht worden!

 • Beantwoorden
  Anda
  18/07/2017

  Proficiat, een mijlpaal! De witte zou perfect zijn bij mijn huisje.

 • Beantwoorden
  Marguerite
  18/07/2017

  Gaaf! Ik die mee voor de witte!

 • Beantwoorden
  Iris Waanders
  17/07/2017

  Heel erg gaaf! Daar zou mijn kleintje vast ook erg blij mee zijn, leuk voor op de babykamer waar we druk mee zijn. Ik ga voor de witte, echt een plaatje.

 • Beantwoorden
  Milou
  17/07/2017

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog en wat leuk dat je hiervoor een winactie hebt georganiseerd. Ik doe graag mee voor de groene speaker (:

 • Beantwoorden
  Klaske
  17/07/2017

  HIEP HIEP HOERA!! En nog vele jaren erbij toegewenst! En natuurlijk wil ik graag meedoen aan de winactie, ik ga voor de groene!

 • Beantwoorden
  Dorien
  16/07/2017

  Super! Zo’n groene is ideaal om mee op vakantie te nemen. Beetje extra jungle fever; -)

 • Beantwoorden
  Sonja Kilian-Wojcik
  16/07/2017

  Jaaa wit ? wat n gave winactie… kan straks mooi staan in onze verbouwde keuken ?

 • Beantwoorden
  Ferdie Kreekel
  16/07/2017

  Gefeliciteerd! ?

  Hoe gaaf zou het zijn om deze te winnen ?

  De witte ziet er erg stijlvol uit, mooi om mee te nemen maar zou ook nog eens mooi in ons interieur passen!

 • Beantwoorden
  Teresa Micheile Henderson
  16/07/2017

  Wat een leuke actie! Mooie foto’s van jou trouwens. Zo’n Bluetooth speaker is wel een super uitvinding! Handig voor in de tuin, vooral in de zomeravonden bij ons. Nu doen we muziek op binnen, en de deuren open.

  Succes met jouw giveaway!

 • Beantwoorden
  Lien Broothaers
  16/07/2017

  Super leuk! Graag een witte voor mij!

 • Beantwoorden
  Sas
  16/07/2017

  Gefeliciteerd met je 3e blog jaar ?Eerlijk gezegd kom ik hier voor het eerst via IG van fonq. Maar wat een inspirerende blog! Kom zeker nog terug op de koffie ;) zwart is mijn happie colour.

 • Beantwoorden
  Tessel
  16/07/2017

  Ohh wat leuk! Gefeliciteerd met je 3-jarige bestaan! Blij dat ik je heb gevonden, ook al is het 3 jaar te laat ;) Ik maak graag kans op de speaker, de groene of witte zou perfect bij mij passen!
  Op naar (minstens) nog 3 jaar!

 • Beantwoorden
  Lisa Helder
  16/07/2017

  Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! Super leuk dat je dat viert met een winactie! Ik vind zelf de witte het mooist. Matcht het best bij m’n andere spulletjes! :)

 • Beantwoorden
  Lotte
  16/07/2017

  Gefeliciteerd!! ?????? prachtig, een witte! ??

 • Beantwoorden
  anke
  16/07/2017

  Oh die groene is geweldig voor op oze slaapkamer!! En gefeliciteerd met je jubileum!!

 • Beantwoorden
  Sanne
  16/07/2017

  Wat een mooie speaker. Die zou heel mooi zijn op de camping is Oostenrijk. Back to basis heeft niks met muziek te maken toch ?

 • Beantwoorden
  Ellen
  16/07/2017

  Die is mooi! Ik zou voor de witte gaan! :) En van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Op naar de volgende 3 jaar!

 • Beantwoorden
  Alana Jansen
  16/07/2017

  Wat een prachtige foto’s zeg! Super mooi! Ik doe graag mee voor een witte variant, tijdloos model. 19 juli mag ik 23 kaarsjes uitblazen, dus als ik deze win, kan ik op m’n verjaardagsfeestje een goed potje dansen op de deuntjes die uit deze speaker komen!
  Liefs,
  Laan

 • Beantwoorden
  Ingrid Rooijakkers
  16/07/2017

  Wauw! Zo’n witte speaker zou prachtig staan in de tuin van ons eerste huisje. Nou ja, nu nog niet. Het is nog een modderbad… maar juist daarom: dan hebben mijn vriend en de vader (lees: de klussers) wat muziek bij het afgraven en tegels leggen!! :D

 • Beantwoorden
  Babette | StudioBabsis
  16/07/2017

  Oeeh wauw die is tof! Al een langere tijd zit ik er over na te denken om een speaker aan te schaffen en natuurlijk wil het oog ook wat.. ;) Maar eigenlijk vergeet ik nu nog het belangrijkste, Super Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog, dat is toch wel een feestje waard!
  Als ik moet kiezen, zou ik ook voor wit gaan, al is de kleur plum ook wel erg leuk!

 • Beantwoorden
  Anneloes
  16/07/2017

  Wat een plaatje! Zie ons al zitten in de achtertuin. Vakantie achter het huis, muziekje erbij. Heerlijk! Ik zou graag de grijze winnen!

 • Beantwoorden
  Laura
  16/07/2017

  Ik zou echt super graag de grijze willen winnen voor mee te nemen op vakantie naar Kreta om lekker mee te nemen naar het strand en onderweg. Als ik deze win, bak ik vervolgens een van de lekkere taarten uit deze leuke blog!

 • Beantwoorden
  Nienke
  16/07/2017

  Hiep hiep hoera, gefeliciteerd met je 3 mooie jaren! Die speaker is echt een pareltje, ik zou zelf gaan voor de witte want die past perfect bij m’n huisje :)

 • Beantwoorden
  Riekie Bos
  16/07/2017

  CONGRATSSS met je 3e blogverjaardag en ik ga voor GRIJS !!!
  LOVE MUSIC !!!

 • Beantwoorden
  Lin Boeve
  16/07/2017

  Gefeliciteerd! Dat is zeker een feestje waard.
  En wat een gaaf ding is dat zeg! Ik zou heel graag de witte willen winnen ?. Heerlijk om mee te nemen op onze huwelijksreis naar Mexico, in september.
  Ik kan alleen je fb-pagina niet liken omdat ik geen Facebook heb, maar ik volg je wel op instagram! Hopelijk telt dat ook mee ☺.

 • Beantwoorden
  Stephanie
  16/07/2017

  Waaauw die is gaaf! Gefeliciteerd met 3 Jaar! De groene zou mega gaaf staan bij ons thuis. X

 • Beantwoorden
  Thijs Megens
  16/07/2017

  Gefeliciteerd…3 jaartjes! :)
  En wat een leuke actie!
  Wat zou ik het tof vinden om de witte te winnen!

 • Beantwoorden
  Janice
  16/07/2017

  Oooooh wat moooooi! En wat zouden mijn meisjes blij zijn als ze eens niet hoeven mee te luisteren met mama’s muziek! Hihi. Namens mijn meisjes kies ik voor de mooie zwarte KreaFunk!

  Gefeliciteerd! 3 jaar, time flies!

 • Beantwoorden
  Rensina
  15/07/2017

  Jeej van harte met je 3 jarige bestaan!! En zo’n leuke winactie, ik doe graag mee voor de prachtige groene speaker. Hij matched ook goed in mn toekomstige winkel die ik hopelijk snel kan gaan openen :)
  Liefs, Rensina

 • Beantwoorden
  Liesbeth
  15/07/2017

  Heel erg mooi, net als je blog. Ik vind de witte gaaf, kan ik mijn favoriete muziek luisteren thuis en ondertussen jouw (en andere) blogs lezen. Heerlijk.

 • Beantwoorden
  Lieke van Veen
  13/07/2017

  Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee voor de zwarte muziekbox. Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

 • Beantwoorden
  Marinka
  13/07/2017

  Gefeliciteerd!!! Ik wil al die taarten wel bakken, fijn muziekje erbij en bakken maar! De grijze versie zou het mooist in onze keuken staan :).
  Liefs Marinka @marinka_h

 • Beantwoorden
  desireeinleiden
  12/07/2017

  Wow 3 jaar alweer! 3 jaar vol inspirerende posts, en dan nu zo’n gave winactie! Zo’n speaker in het groen lijkt me wel wat, lekker verstopt tussen m’n plantjes naar muziek luisteren…. Ultiem zomergevoel! Zelfs op zo’n natte dag als vandaag :-)
  Blijf zulke leuke blogs maken!

 • Beantwoorden
  Kim
  12/07/2017

  3 jaar, gefeliciteerd en nog heel veel blogplezier jaren toegewenst!
  Om het leven te vieren deze zomer wil ik graag de witte speaker winnen, dansen in het zonnetje met gras tussen je tenen! Ik zie het al helemaal voor me =)

 • Beantwoorden
  Miranda | Taxx Life Blog
  11/07/2017

  Gefeliciteerd!! Ik doe heel graag mee aan deze mooie winactie, om samen met mijn jongens deze zomer leuke muziek te luisteren. Mijn voorkeur gaat uit naar een groene, maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel mooi ;)

 • Beantwoorden
  Adelaide Balk
  11/07/2017

  Gefeliciteerd! Op naar een volgend jaar erbij. Zou graag kans maken op een mooie groene voor op het balkon

 • Beantwoorden
  Floor
  11/07/2017

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan, dat er nog maar vele recepten en lekkernijen mogen volgen :-)! En wat een toffe winactie, daar doe ik graag aan mee, het liefst voor het witte boxje van Kreafunk!

 • Beantwoorden
  Simone
  11/07/2017

  Gefeliciteerd!!
  Ik doe heel graag mee met deze actie. Niet voor mezelf maar voor mijn man, hij roept namelijk al maaaaanden dat hij een portable speaker wilt. En omdat ik meedoe, graag een witte; dan past het nog een beetje bij ons interieur Haha

 • Beantwoorden
  Beau Bewust
  11/07/2017

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Wat ontzettend gaaf dat je website al zo lang bestaat! Mijn voorkeur gaat uit naar de witte variant. #fingerscrossed

 • Beantwoorden
  Anne
  11/07/2017

  Gefeliciteerd met je blog jubileum en wat heb je een mega gave actie bedacht! Ik doe graag mee voor de grijze variant, die lijkt me heel mooi.

 • Beantwoorden
  Jeanet Wijtsma
  11/07/2017

  Wauw!! Ze zijn prachtig!! Gefeliciteerd en ik ga voor zwart!

 • Beantwoorden
  Ingevdp
  11/07/2017

  Van harte proficiat! Het blijft leuk steeds al die blogpost lezen en sinds ik ook een facebook heb en je op FB volg zie ik het ook altijd. Wel zo fijn ;-)
  Sinds vorige week heb ik KPN ipv Ziggo/UPC en nu luisterde ik altijd radio. (oa Sublime FM) maar ze zijj opgehouden met analoge radio. :-(
  ‘ Ja maar je kunt nu via internet luisteren!’ zei de instalateur heel blij…
  Right. Ik heb een oude stereo zonder bluetooth waar goede boxen op zaten. Natuurlijk OOK zonder bluetooth en niet internet ready … Dus dan moet je wel bluetooth boxjes of zo hebben en die heb ik dus niet… En ik ging over naar KPN omdat ik geld moest besparen…
  Dus… Het zou super uitkomen als ik weer door deze speaker fatsoenlijk radio kon luisteren via mijn telefoon!
  Wit is mooi. Grijs kan ook.
  Ik duim hard en laat de taart je lekker smaken. Proost!

 • Beantwoorden
  Stella
  10/07/2017

  Hoera! Gefeliciteerd, wat leuk dat je blog al zo lang bestaat. Ik hoop dat je het nog altijd net zo leuk vindt om te doen als drie jaar geleden (: Ik zou het super leuk vinden om dit bluetooth boxje te winnen, trouwens. Ik doe bijna nooit mee aan dit soort dingen, maar hé, stiekem vind ik dit wel echt HEEL leuk, dus niet geschoten is altijd mis. Toch? Ik vind de groene trouwens echt heel leuk – origineel ook, qua kleur! Veel liefs.

 • Beantwoorden
  Linda Hooftman
  10/07/2017

  Wat een mooie winactie voor je 3 jarige bestaan. Ik doe graag mee voor een grijze speaker.

 • Beantwoorden
  Malou
  10/07/2017

  Gefeliciteerd! Ik vind de witte er wel heel mooi en strak uitzien?

 • Beantwoorden
  Eva
  10/07/2017

  Wow alweer drie jaar! Van harte gefeliciteerd!! Ik lees je artikelen altijd met veel plezier. En je foto’s vind ik zo mooi! Ik doe graag mee en waag een kans. Liefs, Eva

 • Beantwoorden
  Romy May
  10/07/2017

  Oeeh wat een superleuke winactie! De witte speaker zal heel mooi staan in m’n nieuwe huisje. Helemaal perfect bij m’n scandinavische stijl. ? Vooral door blijven gaan met je mooie blog, heel inspirerend altijd met supermooie foto’s!

 • Beantwoorden
  Paulien
  10/07/2017

  Deze portable speaker zou een welkome aanvulling zijn op onze kampeeruitrusting. Dit jaar staat onze tent in het mooie Drenthe. Duimen! #groen

 • Beantwoorden
  Bianca
  10/07/2017

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Wow 3 jaar alweer! Ik heb, dankzij jou, al menig interieuritem, gadget of recept gevonden dus dank je voor je inspirerende blog! Ook ik waag graag een kansje voor de prachtige witte speaker. Lijkt me ideaal voor op mijn studeerkamer ☺️

 • Beantwoorden
  Anne Marie
  10/07/2017

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog. Is altijd erg leuk om te lezen. Groen lijkt me wel een leuke kleur!

 • Beantwoorden
  Marlies
  10/07/2017

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan. Op naar de volgende 3 jaar! ;-) Ik zou graag mee doen voor de witte.

 • Beantwoorden
  Mirjam Hart
  10/07/2017

  Wat een tof ding! En zulke toffe kleuren! Ik waag een gokje voor de groene…lekker stoer!

  • Beantwoorden
   Katriend
   10/07/2017

   Voor mij graag een plum – de naam alleen al -. Leuke, mooie muziek hebben we al… nu nog een mooie box om te knallen.
   En winnen we niet, we hebben toch jouw blog :). Gefeliciteerd!

 • Beantwoorden
  Susan
  10/07/2017

  Aller eerst gefeliciteerd met je 3 jarig blog bestaan. En wat een geweldige giveaway die ik zeker niet aan mij voorbij kan laten gaan. Een geweldige speaker die zeker overal in ons huis prachtig staat. Ik zou voor de witte variant of voor de plum variant gaan. Twijfel, twijfel??

 • Beantwoorden
  Marloes
  10/07/2017

  Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan! Mooie mijlpaal.
  Ik zou heel graag kans maken op deze mooie groene speaker! Past perfect in m’n nieuwe appertement en interieur. Die gaat op m’n dakterras heel wat fijne avondjes nog beter maken!

 • Beantwoorden
  Iris
  10/07/2017

  Perfect voor het staartje van de zomer strakjes en uiteraard om mee te nemen naar de keuken tijdens het kokkerellen. #grijsgrey

 • Beantwoorden
  Kelly
  10/07/2017

  Gefeliciteerd! Ik zou heel graag de groene variant winnen zodat we een muziekje hebben voor op het balkon en straks op vakantie!

 • Beantwoorden
  Harold Rutgers
  10/07/2017

  Ten eerste van harte met je drie jarig bestaan!

  Wat een geweldig uitziende speaker, deze zou super van pas komen als we straks lekker ‘s avonds in Portugal een drankje doen op ons terras als de kids lekker op bed liggen! Ik hou ons aanbevolen ?

  De grijze zouden we graag meenemen op vakantie!

  Succes en nog vele jaren erbij.

 • Beantwoorden
  Linda
  10/07/2017

  Van harte gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag en wat een leuke manier om dit te vieren, count me in! De zwarte versie zou heeeel mooi op m’n bureau staan, dan kunnen ein-de-lijk die twee joekels van boxen uit het jaar kruik in de kliko!

 • Beantwoorden
  Marleen
  10/07/2017

  Van harte! En wat een gave actie :) Kom maar op met dat witte prachtexemplaar!

 • Beantwoorden
  Leonie
  10/07/2017

  Oh… gaaf! De witte zou super tof zijn! En natuurlijk.. gefeliciteerd! ?

 • Beantwoorden
  Yvonne
  10/07/2017

  Gefeliciteerd! En ik doe graag mee… Groen is prachtig! ??

 • Beantwoorden
  Vera Dokter
  10/07/2017

  Van harte gefeliciteerd! [3] ?
  Ik doe graag mee met je leuke traktatie/winactie! Ik ga voor een witte! ?

 • Beantwoorden
  Astrid
  10/07/2017

  OMG, ben al een tijdje op zoek naar een leuke speaker. Deze is echt heel gaaf. Natuurlijk wil ik net als vele winnen. Wat zou het heerlijk zijn om in de tuin muziek te luisteren na een ochtend hard werken in de zorg!! Ik doe graag mee ;-)

 • Beantwoorden
  Grietje
  10/07/2017

  De witte is supermooi ? Perfect voor in de tuin deze zomer, dus ik maak graag kans! ? En gefeliciteerd met 3 jaar Peek Inside natuurlijk! ?

 • Beantwoorden
  Nancy van der kamp
  10/07/2017

  Super leuke actie en met de warme zomerdagen en vakantie in t zicht een geweldige prijs! Ik ga voor de kleur plum, gewoon weer eens wat anders ?

 • Beantwoorden
  Fieke
  10/07/2017

  Ja, ik zou zo graag de grijze Kreafunk aGROOVE speaker winnen. Dan kan ik heerlijk muziek luisteren terwijl ik mijn net-verbouwde huis ga schilderen. Heerlijk met een muziekje erbij de muren sauzen in dezelfde grijze kleur als deze prachtige speaker! Can’t wait!