Hotspots Zeeland

Hotspot: Strandpaviljoen Corazon – Renesse (Zeeland)

19/07/2017

Hotspot: Strandpaviljoen Corazon – Renesse (Zeeland) | Peek In

Toen ik in Zeeland op vakantie was gingen we regelmatig naar Strandpaviljoen Corazon. Het was mijn favoriete plekje vlakbij Brouwersdam en Renesse. Je kon er heerlijk zitten met uitzicht op zee en helemaal prachtig wanneer de zon onderging. Het was ook niet ver lopen van het strand naar de zee, wat ik ook erg belangrijk vind. ;-)

Bij Corazon is iedereen welkom, jong en oud en honden. Voor de kinderen is er een speciaal speelhoek en hebben ze speelgoed liggen die ze mogen gebruiken. Hier en daar staan waterbakken voor de honden. Maar je kunt er natuurlijk ook heerlijk een drankje doen (Gin Tonic met vlierbloesem yum!) of lekker eten: heerlijke salades of zelfs pannenkoeken, denk aan oesters of een burger met avocadocrème tot kindermenu’s. Er is ook gratis WiFi beschikbaar.

Hotspot: Strandpaviljoen Corazon – Renesse (Zeeland) | Peek In

Strandpaviljoen Corazon
Duinovergang 20, Renesse

www.corazonbeach.nl

Ma – Do: 11:00 tot weersafhankelijk
Vr – Zo: 11:00 tot 21:00 (of later)

Hotspot: Strandpaviljoen Corazon – Renesse (Zeeland) | Peek In Hotspot: Strandpaviljoen Corazon – Renesse (Zeeland) | Peek In

0 reacties

Laat een reactie achter