Deventer Hotspots

Een dagje naar Deventer

28/07/2017

Een dagje naar Deventer | Peek Inside

Begin deze maand ging ik een dagje naar Deventer. Al een poosje wilde ik hier naartoe omdat het mij zo’n leuke stad leek en dat vermoeden werd gelukkig bevestigd. Een gezellige sfeer, leuke straatjes en winkeltjes. Vandaag deel ik mijn foto’s en een aantal favorieten!

De Noorman - Deventer | Peek Inside

Eerst deden we een soort winkelroute recht op De Noorman af want daar wilde ik graag een kopje koffie doen. ;-) Een ontzettend leuk plekje, niet groot maar wel gezellig. We aten hier een lekker stukje rabarbertaart met een kopje koffie.

De Noorman
Kleine Overstraat 41

www.facebook.com/denoormandeventer

Di – Vr: 8:30 – 16:30
Za: 9:00 – 16:30
Zo: 9:00 – 12:00

PLEK Conceptstore - Deventer | Peek Inside

Daarna liepen we weer vele rondjes en overal was wel weer iets te zien. Een leuk huisje, mooi steegje of een leuk winkeltje. Zo belanden we uiteindelijk bij PLEK Concepstore. Een grote winkel, mooi kan ik niet echt zeggen maar wel hele mooie producten. ;-) Je vind hier van alles: boeken, kleding, woonaccessoires, servies. Merken die je er kunt vinden zijn bijvoorbeeld Broste Copenhagen, ANNA+NINA, Selected Femme, Lee, Filippa K. En als je even wilt rusten, dan kan dat achter in de winkel. Ze hebben ook een locatie in Rotterdam.

PLEK Conceptsore
Engestraat 15-17

www.plekstore.nl

Di – Za: 10:00 – 17:30
Zondag: 12:00 – 17:00 (1ste zondag van de maand)

Je kunt er echt heerlijk ronddwalen en leuke plekjes ontdekken. Wat ook erg leuk is, maar waar ik helaas geen foto’s heb gemaakt is een lunchcafé Eigenwijs. Er was ook nog een leuke conceptstore FLOTTE. Helaas kwam ik hier te laat achter (en dat terwijl we eerder zo dichtbij waren aargh) en konden we er niet meer voor sluitingstijd heen. Als het goed is ga ik begin volgend jaar weer terug, dus ik hoop er dan een kijkje te kunnen nemen. ;-) Maar zeker twee aanraders die ik hier nog even zal neerzetten.

Een dagje naar Deventer | Peek Inside Een dagje naar Deventer | Peek Inside Een dagje naar Deventer | Peek Inside

Op den duur liepen we ergens een steegje in, ik had het gevoel dat daar wel iets moois zou zijn. En ja hoor, we werden verrast met de leukste huisjes met bloemen voor de deur. Alsof je heel even in het buitenland liep. We liepen een rondje om de Bergkerk, gingen naar het winkelcentrum de Boreel en liepen vandaar uit weer andere leuke straatjes in. Daar zat nog een superleuk winkeltje waar ik alles wel mee wilde nemen, maar dat was erg breekbaar dus niet handig voor in de trein. ;-) Maar ook een aanrader en waar ik zeker terug kom de volgende keer: Mooi Leuk & Lekker. Als je daar verder loopt zit daar ook ook Dille & Kamille.

Eigenwijs
Brink 83

www.eigenwijsdeventer.nl

Ma – Zo: 9:00 – 18:00

FLOTTE conceptstore
Grote Overstraat 77

www.flotte.nl

Di – Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Koopzondagen

Mooi Leuk & Lekker
Walstraat 117

www.facebook.com/MooiLeukenLekker

Di – Vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Koopzondagen: 12:00 – 17:00

In de maanden januari t/m maart op de woensdagen gesloten.

Een dagje naar Deventer | Peek Inside Een dagje naar Deventer | Peek Inside Een dagje naar Deventer | Peek Inside

0 reacties

Laat een reactie achter