Hotspots Zeeland

Zeeland – een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee

28/06/2017

Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside

De vakantie in Zeeland is weer een week geleden, maar zeker nog niet vergeten. Ik had mij voorgenomen om overal naartoe te gaan en zoveel mogelijk plekjes te bezoeken, maar dat liep wel een beetje anders haha. Het werd een prachtige en vooral warme week. Ik heb een wat kleinere selectie geprobeerd te maken van de foto’s. ;-)

We zaten in Den Osse, Brouwershaven en hebben veel gefietst. We zijn naar Goes, Zierikzee en Renesse geweest en naar Brouwersdam voor een superleuk food truck festival. Maar ook heel veel op het strand gelegen en gezwommen in de zee. Een vakantie is natuurlijk ook bedoeld om niet teveel te doen, alles mag en niets moet en vooral genieten. En dat heb ik zeker gedaan. Vandaag een guide met leuke tips en alles wat ik heb gedaan en bezocht.

Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside

De avond dat we aankwamen gingen we naar Brouwershaven even kijken naar het strandje bij Grevelingenmeer waar we vroeger altijd zaten. Het water was wat viezig maar het was lekker rustig en de zon ging langzaam onder. Bono keek zijn ogen uit haha. Vooral rondom het huisje was hij erg blij, een hele grote tuin waar hij helemaal rond kon lopen zonder dat we bang hoefden te zijn dat hij weg kon haha.

De volgende dag gingen we naar Brouwersdam naar het food truck festival Smaak aan Zee. En wat was het leuk! Lekker eten, genoeg keuze, lekker drinken, muziek en genoeg te doen voor de kids. Ik besloot het nog even hogerop te zoeken op de uitkijktoren. Het was ook echt een top locatie! Het superlekkere broodje van Indian Roast was favoriet (zie eerste foto).

Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside

Daarna gingen we ook nog een dagje naar Goes maar na een heerlijke lunch, bij 32 Eten & Drinken, gingen we al gauw weer richting het strand, het was toch wel iets te warm om lekker te winkelen haha. We moesten nog schoenen scoren voor de bruiloft en dat was al bij de eerste winkel gelukt. Happy en ik laat ze snel zien! De exacte dagen dat we hier allemaal geweest zijn ben ik een beetje kwijt haha, maar we gingen ook nog even naar Renesse. Daar was markt dus ook erg druk, maar wel een superschattig huisje én een leuke badpak gevonden. Deze kocht ik alleen later (heel slim, op mijn laatste dag haha).

Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside

We sloten de dagen vaak af op het Strandpaviljoen Corazon. Wat een superleuke plek. Ik deelde deze foto al op Instagram en zal dit binnenkort ook nog hier even delen. ;-)

Op mijn laatste dagje gingen we nog op de fiets naar Zierikzee. Het weer was nog steeds heerlijk, maar niet heel erg warm, meer wolkjes en het waaide erg hard. Wat een gezellige stad, leuke winkeltjes, straatjes en terrasjes. Zeker leuk om eens een dagje naartoe te gaan! Hier ontdekte ik ook nog de leuke hotspot Dit Dus by Co. die ik binnenkort zal delen, maar hier alvast een preview. ;-)

In de ‘Snapshot Diary’ die maandag online komt staat uiteraard ook meer foto’s van deze vakantie.

Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside Zeeland - een top week, leuke hotspots & Smaak aan Zee | Peek Inside

2 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Daphne
  28/06/2017

  Ahhh je laat het er zo mooi uitzien! Haast on-Nederlands haha (terwijl Nederland natuurlijk hartstikke mooi is). Nu heb ik zin om naar Zeeland te gaan :)

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   28/06/2017

   Wat lief, dank je wel Daphne! Nederland heeft gelukkig ook heel veel mooie plekjes, inderdaad ‘haast on-Nederlands’ haha. ;-)