Haarlem Hotspots

Hotspot: My Deer’s – Haarlem

19/04/2017

Hotspot: My Deer's - Haarlem | Peek Inside

Zoals ik al vertelde in een eerdere blogpost ging ik een dagje naar Haarlem. En oh wat was het geweldig! De dag begon bewolkt, maar hoe dichter we bij Haarlem kwamen hoe zonniger het werd. Het was gezellig druk in de stad, je vind er de meest gezellige straatjes en mooiste huizen én vooral superleuke winkels en plekjes om te zitten.

Vandaag deel ik de eerste hotspot: My Deer’s. De prints die Maaike Koster (eigenaresse) ontwerpt en verkoopt in haar webshop en ook in de winkel zijn echt een plaatje. Een een bezoekje aan de winkel kon daarom niet uitblijven. Een prachtige en lichte winkel, fris en heel veel groen en hout. Perfect!

Hotspot: My Deer's - Haarlem | Peek Inside Hotspot: My Deer's - Haarlem | Peek Inside

In de winkel verkoopt ze heel veel planten zoals de bekende luchtplantjes, maar bijvoorbeeld ook de populaire pannenkoekplanten. Naast planten verkoopt ze ook haar eigen prints, sieraden, lifestyle items, boeken, servies en textiel. Zoveel keus en je weet niet waar je moet beginnen want alles is mooi. Echt een aanrader voor als je in Haarlem bent!

My Deer’s
Schagchelstraat 12, Haarlem

www.mydeerartshop.nl

Ma: op afspraak
Di – Vr: 11:00 – 18:00
Za: 10:00 – 17:00

Hotspot: My Deer's - Haarlem | Peek Inside Hotspot: My Deer's - Haarlem | Peek Inside

2 reacties

Laat een reactie achter

  • Beantwoorden
    Jeanette Renting
    20/04/2017

    Jaren woonde ik in Hoofddorp en werkte in Haarlem. Ik vind het 1 van de leukste steden van Nederland. En door deze winkel wil ik er snel weer een bezoek brengen. Lijkt me zo mooi.