Happy list

Happy list #23

05/04/2017

Hoera de week is weer door midden! ;-) En daarom ook weer een nieuwe ‘Happy list‘, met vandaag: een nieuw nummer, deze keer van Racoon, maar ook een leuke en handige do it yourself, er is weer een prachtige kookboek uitgekomen, een te gekke webshop met handgetekende illustraties een recept uit de oude doos. Kijk gauw verder!

Liedje van de week: Racoon – Bring It On

Racoon vind ik echt te gek. Ik ben niet altijd fan van alle liedjes, maar de meesten zijn wel supertof. Maar eigenlijk heb ik dat met iedereen. ;-) Er zijn natuurlijk altijd een paar uitblinkers haha. Nog even een kort stukje uit de tekst:

“You’ve still got the love pouring through every bone in your body
I can’t teach you how to live but I can give you pointers alright
You don’t need to be big You don’t need to be strong
Just know when they hit and when they run, my son
Just being brave doesn’t mean that being scared is always, always wrong”

Happy list #23 | Peek Inside

DIY: Oorbellen standaard

Ik vond weer een te gekke DIY die ook weer niet te ingewikkeld is, volgens mij haha. ;-) Een heel mooie en duidelijke tutorial met foto’s, ideaal want ik wil het vaak altijd even zien hoe het moet en wat je moet doen. Wil je ook deze oorbellen standaard maken? Klik dan hier om naar de tutorial te gaan.

Foto + tutorial: The Merrythought

Happy list #23 | Peek Inside

Boekentip: Reishonger

Ja hoor er is weer een prachtig boek uitgekomen: Reishonger van Sabine Koning. Sabine ken je wellicht van haar blog OhMyFoodness, een leuke foodblog. Ze bracht eerder al haar kookboek Guilty Pleasures uit, maar nu was het tijd voor een volgende. In Reishonger deelt ze haar favoriete internationale recepten van Amerika tot Japan en van Bangkok tot Oostenrijk. Dit allemaal met prachtige foto’s van de reepten, maar ook tips en mooi reisfoto’s. Alleen van de cover wordt ik al erg hebberig haha!

Reishonger | Sabine Koning | € 22,50 via Bol.com

Happy list #23 | Peek Inside

Webshop: Inkylines

Een prachtige webshop, inkylines, en  het merk en bedrijf van Anouk. Een webshop met handgetekende illustraties door Anouk zelf. Zo mooi, puur en gedetailleerd en minimalistisch. Ik was op slag verliefd toen ik al die prachtige illustraties zag. Dit moest ik wel met jullie delen! Ik hoop binnenkort zelf een bestelling te plaatsen, als ik tenminste een keuze kan maken haha.

Afbeelding: inkylines

Recept: Havermout-dadel snack | Peek Inside

Recept uit de oude doos: Havermout-dadel snack

En weer een recept uit de oude doos: heerlijke havermout-dadel snack. Makkelijk om te maken alleen wel even geduld nodig voor het klaar is, maar het is het wachten zeker waard. Erg lekker, niet heel gezond maar wel vrij van geraffineerde suikers. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kokosbloesemsuiker en dadels en je haalt er ongeveer 9 stukjes uit. Bekijk het recept hier.

9 reacties

Laat een reactie achter