Groningen Hotspots

Hotspot: Artisane – Groningen

18/01/2017

Hotspot: Artisane - Groningen | Peek Inside

In Groningen krijgen wij steeds meer leuke en bijzondere hotspots. De straatjes als Folkingestraat, Zwanestraat en Oosterstraat maken mij elke keer weer blij en loop vaak zo een mooi rondje langs mijn favoriete winkels.

Artisane is daar sinds kort aan toegevoegd. Ik was er al een keer eerder en maakte foto’s met mijn telefoon, uiteraard was ik absoluut niet tevreden en besloot vorige week weer even terug te gaan. Mooi excuus! ;-) Eigenaresse Ciska opende officieel de winkel in oktober vorig jaar, maar begon al eerder met haar mooie webshop. Ze woonde in Zuid-Frankrijk en werd daar geïnspireerd door kleine Franse labels in woonlinnen. Toen ze terugging naar Nederland besloot ze deze mooie collecties mee te nemen en een webshop te openen. Uiteindelijk werd het tijd voor de volgende stap, een prachtige winkel.

Hotspot: Artisane - Groningen | Peek Inside Hotspot: Artisane - Groningen | Peek Inside

Voor de collectie wordt er zorgvuldig gezocht naar unieke kwalitatieve producten die bovendien duurzaam en ook eerlijk worden gemaakt. Overal waar je kijkt zie je een prachtig aanbod van prachtige linnen maar ook kussens, kleden, woonaccessoires en toen ik aankwam waren er net prachtige lampen binnengebracht. Mocht je nu niet in de buurt wonen, dan moet je natuurlijk gewoon een dagje of weekendje naar Groningen plannen, maar je kan uiteraard ook in de webshop kijken. ;-)

Artisane
Carolieweg 26, Groningen

www.artisane.nl

Di – Vr: 11:00 – 17:30
Do: 11:00 – 21:00
Za: 11:00 – 17:00

Gesloten: helaas is deze mooie winkel gesloten, maar de webshop blijft gelukkig gewoon geopend!

Hotspot: Artisane - Groningen | Peek Inside Hotspot: Artisane - Groningen | Peek Inside

4 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Femke
  24/01/2017

  Oh dat ziet er mooi uit! Je gaf Artisane al als tip door voor ons weekendje Groningen en ik ben nu toch wel heel nieuwsgierig geworden. Nog even geduld, maar de voorpret is al helemaal begonnen :-)

 • Beantwoorden
  Roos
  18/01/2017

  Wauw, wat is het daar mooi zeg! Ik moet écht een keertje naar Groningen, dat lijkt mij zo’n leuke stad.

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   18/01/2017

   Ja hè! Haha, echt doen. Mijn mooie stadje. ;-) Er zijn nog veel meer leuke plekjes die ik binnenkort zal delen. Maar mocht je toch eerder gaan, moet je het maar even laten weten als je nog tips wilt. :)