Groningen Hotspots

Hotspot: PS! – Groningen

09/11/2016

Hotspot: PS! - Groningen | Peek Inside

In de gezellige Oude Kijk in ‘t Jatstraat zitten veel leuke plekjes om lekker neer te ploffen tijdens een dagje shoppen in Groningen. PS! is daar ook zeker één van. Een gezellige én vooral kleurrijke plek. Het is speels ingericht met rondingen die zijn geïnspireerd op Parc Guell van Gaudi.

Je kunt er terecht voor heerlijke koffie, een ontzettend lekkere cappuccino. Koffie uit diverse landen en de bonen zijn 100% Arabica, worden wekelijks vers gebrand en daardoor de beste kwaliteit koffie. Maar ook heel veel lekkers: appeltaart, carrot cake, cheesecake en meer.

Hotspot: PS! - Groningen | Peek Inside

De laatste keer dat ik er was nam ik één van deze heerlijke cappuccino’s en en omdat ik niet kon kiezen, deden we een zogenoemde ‘Proeverij’. Je krijgt dan voor twee personen: 2 scones (warm!) geserveerd met biologische jam en clotted cream, je kan zelf kiezen voor een taart en een van de heerlijke cookies. Wij kozen voor carrot cake en een brownie, de taart en brownie moet je overigens wel met elkaar delen haha. De carrot cake is echt een aanrader!

PS! koffie, kunst & chocola
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 24

www.mijnps.nl

Ma – Wo: 9:00 – 18:00
Do: 9:00 – 21:00
Vr – Za: 9:00 – 18:00
Zo: 10:00 – 18:00

Hotspot: PS! - Groningen | Peek Inside Hotspot: PS! - Groningen | Peek Inside

9 reacties

Laat een reactie achter