Persoonlijk Vlieland

Snapshot Diary: Mei 2016

06/06/2016

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

Afgelopen maand had ik zóveel foto’s gemaakt dat ik er even een bezem doorheen heb gehaald. ;-) De meeste foto’s zijn van Vlieland. Stiekem of eigenlijk helemaal niet stiekem, ik ben ook gewoon verliefd geworden op Vlieland. Zo leuk én ik wil zeker nog een keer terug! Verder kreeg (van mijzelf tenminste) ik deze maand een nieuwe telefoon, een nieuwe coupe en waren er ook heerlijke dagen qua weer. Kijk gauw verder wat ik afgelopen maand zoal deed of beter gezegd waar ik foto’s van maakte.. ;-)

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

Ook deze maand kwamen er weer lekkere ontbijtjes voorbij, in dit overzicht plaats ik maar een paar. ;-) Dit is nummer 1, lekker simpel en die ik vaak maak yoghurt met aardbeien en muesli. En uiteraard Semmy die ook weer volop aan het genieten was van het heerlijke weer.

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

En ontbijtje nummer 2 waar ik nog extra passievrucht toevoegde. Deze was nog over van de kokos-porridge met passievrucht. En tada, mijn nieuwe coupe. Een soort balayage wat best opvalt nu mijn haar nog zo donker was van zichzelf haha. Het was inmiddels bijna 4 jaar geleden dat ik mijn haar had geverfd want het pakte altijd anders uit dan ik hoopte. Nu is de onderkant blond en hopelijk komt gauw de zon weer terug zodat de rest lekker mee kan kleuren. De krullen waren trouwens alleen even voor de foto. ;-) Het is soms nog even wennen, maar ben er wel blij mee.

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

En de heerlijke avocado-dadel smoothie, echt een aanrader! Net op tijd voor Vlieland kwam mijn nieuwe telefoon. Er is niet veel veranderd want ik had de iPhone 5S en heb nu de iPhone SE. Het formaat en de kleur zijn hetzelfde, maar hij is veel sneller, maakt mooiere foto’s, batterij gaat weer even wat langer mee én ik heb nu 64gb ipv 16gb yes!

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

En toen was het moment daar, we gingen eindelijk naar Vlieland. Van Groningen naar Leeuwarden en van Leeuwarden naar Harlingen-Haven, hop de boot op en anderhalf uur later waren we op Vlieland. Het hotel was prachtig ingericht, zie foto’s hierboven en heette ‘Het Vlielandhotel’ alleen al om de naam vond ik het toepasselijk. ;-) Binnenkort zal ik een aparte post over Vlieland plaatsen met de hotspots waar ik geweest ben en tips. ;-)

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

Ohh Vlieland wat ben je leuk! Het is echt heel leuk, lekker rustig maar ook de drukte kan je prima opzoeken. En Dokter Deen is mijn favoriete Nederlandse serie, dus ja deze foto móest ik natuurlijk maken haha.

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

Maandag was het een beetje bewolkt, ‘s avonds een beetje regen met wat onweersflitsen maar dat was het ook. De volgende dag gingen we fietsen en kijk wat een prachtig uitzicht én die blauwe lucht. We hebben het zó getroffen!

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

Daarna gingen we naar het Badhuys om lekker daar te zitten en te genieten van heerlijke nacho’s uit de oven met gesmolten cheddar, roomkaas, tomatensalsa en guacamole. Zoals je ziet was het weer op het strand totaal anders, erg jammer maar het was gelukkig niet koud.

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

De laatste avond sloten we af bij Plezant. Als voorgerecht hadden we een broodplank met olijven, kruidenboter en tapenade. Als hoofdgerecht een Black Aberdeen Angus steak en als bijgerecht salade van de dag met rode bieten en frites. Dit was echt heerlijk!

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

De laatste dag sloten we af bij Gestrand (zie foto rechts), ook een superleuke plek. En de linkerfoto maakte we tijdens de fietstocht van de vuurtoren, waar we ook nog naartoe waren gelopen en naar boven zijn geklommen.

Meest gelezen posts

Snapshot Diary: Mei 2016 | Peek Inside

Uiteraard ook weer de vier meest gelezen posts van afgelopen maand:

 1. Ik denk dat het te maken had met het weer maar de aardbeien tiramisu was weer erg populair. Logisch want die is echt ontzettend lekker, zelfs als het niet zo warm is! ;-)
 2. Op de een of andere manier kreeg ik weer heel veel bezoekers die terecht kwamen bij de review van Powerfood 2 van Rens Kroes. Het recept, rogge-ontbijtkoek, dat ik erbij deelde is natuurlijk ook erg lekker.
 3. De review van Jamie’s Super Food is ook niet weg te slaan en is nog steeds veel bezocht haha.
 4. Ik vind het superleuk om de 5 tips te delen én het is nog leuker om te zien dat jullie het kunnen waarderen. De 5 tips ‘om je vrij te voelen’ werd niet alleen goed bezocht, maar ik kreeg ook erg leuke reacties!

 

Volg mij ook op Instagram of Snapchat: peekinsidenl.

9 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Rosemarijn
  13/06/2016

  Een weekje te laat, deze reactie. Maar wowowoowow, wat een leuke week! Ik ben precies hetzelfde overgegaan qua iPhone afgelopen week en IK HOU VAN DR DEEN (L). Super leuk dat je ok Vlieland was!

  Liefs

 • Beantwoorden
  Lenneke
  09/06/2016

  Heerlijke foto’s!

 • Beantwoorden
  Femke
  07/06/2016

  Wat een fijne maand! Ik ben nog nooit op de waddeneilanden geweest, maar wat ziet Vlieland er heerlijk uit. En je haar is heel mooi geworden! Heel natuurlijk hoe de kleur overloopt!

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   07/06/2016

   Oh echt? Zeker aan te raden hoor, echt genieten. :) Leuk om te horen dank je wel. Zonder krullen zie je helaas wel dat het bovenop iets donkerder is ;-), maar ach de zon schijnt en daar wordt mijn haar ook vanzelf weer lichter van haha.

 • Beantwoorden
  Eline
  06/06/2016

  Ik ben super benieuwd naar Vlieland, het ziet er echt heel mooi uit.

 • Beantwoorden
  Melle
  06/06/2016

  Yay voor je nieuwe kapsel, écht heel leuk! En voor Vlieland en voor je nieuwe telefoon. En ik snap zó goed dat het fijn is als je meer geheugen op je telefoon hebt, haha. Bij mij zit het geheugen ook ALTIJD vol. Misschien omdat we beide bloggen? ;)

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   06/06/2016

   Dank je wel! ^_^ Jaa eindelijk lekker veel foto’s maken en apps downloaden zonder bang te zijn dat ie weer vol is. ;-) Haha dat denk ik ook inderdaad, altijd overal foto’s van maken he! :P

 • Beantwoorden
  Dita
  06/06/2016

  Vlieland is zo leuk! Wij zeilen minimaal 1x per jaar naar Vlieland. Mijn vriend gaat er volgende week weer heen met z’n broertje. Zo’n fijn eiland.

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   06/06/2016

   Wat leuk! Dat lijkt me wel een hele reis haha, zo op de veerboot vind ik het nog wel leuk. ;-) Ohh ik zou wel weer terug willen!