Groningen Persoonlijk

Snapshot Diary: Maart 2016

04/04/2016

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

De maand Maart is weer voorbij. De maand waarin ik weer veel recepten deelde, het zonnetje weer volop aanwezig was (yay!), Semmy weer erg veel slapend voorbijkwam haha, waarin ik een bezoekje bracht aan de beurs Wonen&Co én de maand waarin dan eindelijk de lente begon. Maar ook de aanslagen in Brussel is helaas ook waar we aan terugdenken bij de maand maart. Iets wat ons altijd zal bij blijven.

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

Zoals ik al zei een maand met vele receptjes én foto’s waaronder deze omgekeerde appeltaart. Ik deelde ook weer eens een salade. Deze was met quinoa, tahin en avocado. Het was eigenlijk een super simpel en makkelijk recept, maar omdat het zo lekker was moest ik het wel delen. ;-)

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

Het waren prachtige dagen en dat betekende vele wandelingen in het lekker zonnetje, maar ook perfect weer om foto’s te maken van lekkere recepten, om ze vervolgens op te snoepen (heel vervelend!). De foto hierboven was het overblijfsel van de overnight havermout met frambozen.

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

Lieve Semmy kon natuurlijk ook weer niet ontbreken. De slaapkop verplaatst zich alleen van bed, naar krabpaal, naar mijn schoot en sinds kort op de handdoeken. ;-) En as we speak, ligt hij inmiddels weer te knorren op mijn bed. ;-)

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

Deze maand werden ook veel leuke opdrachten afgerond. Ik maakte nieuwe logo’s en ontwerpen voor onder andere Little Wonderworld. Hiervoor mocht ik het logo ontwerpen, heel blij met resultaat. Sinds kort ben ik weer veel bezig met handlettering en het woordje ‘Little’ is dan ook handgeschreven. Trots! ;-) Wil je meer van mijn werk zien? En een prachtige lucht, die moest ik natuurlijk ook vastleggen.

 

Wonen&Co: Kom uit je nest

Van 17 t/m 20 maart vond er weer een nieuwe Wonen&Co plaats, met deze keer het thema: Kom uit je nest. Altijd het ultieme lentegevoel. Ook deze keer had ik er weer erg veel zin in, alleen ben ik bang dat mijn verwachting altijd te hoog zijn want het viel een beetje tegen. Er waren leuke stands zeker weten en je kon er ook veel lekkere dingen proeven (ook heel belangrijk haha), maar ik miste meer leuke (web)shop stands zodat je ook nog leuke dingen kan kopen.

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

Vesta had een leuke plek met leuke ingerichte caravans, maar dit was toch wel mijn favoriet (1ste foto) in mooie pasteltinten. Uiteraard stond FOLK conceptstore er ook en dat was weer super mooi ingericht. Helaas was dit de beste foto… En verder waren er nog wel meer leuke plekjes en hoekjes ingericht. Volgende keer ga ik toch eerst even goed kijken wie en wat er staat.

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

Omdat we dus best snel klaar waren, gingen we daarna nog even de stad in. Daar brachten we onder andere een bezoekje aan BAQ: Brood & Cafe. Een superleuk plekje waar je terecht kan voor heerlijke broden die iedere dag vers gebakken worden, maar ook om even te zitten met een lekker kopje koffie en een red velvet cupcake. ;-)

 

Meest gelezen posts

Snapshot Diary: Maart 2016 | Peek Inside

En dit waren de meest gelezen posts van de maand maart:

 1. Review + recept van het kookboek van Jamie Oliver: Jamie’s Super Food wordt nog steeds erg goed gelezen/bekeken. Zelf ben ik ook nog steeds erg blij met het boek!
 2. Het paastoetje met lemon curd deed het ook erg goed, ook dankzij Pasen natuurlijk. ;-)
 3. En de witte chocolade cheesecake met blauwe bessen, hmm nu alweer zin om te maken haha.
 4. Het weer is eindelijk echt lenteachtig, maar het recept voor deze warme winterse smoothie met appel en kaneel wordt nog steeds goed bekeken.

 

Volg mij ook op Instagram of Snapchat: peekinsidenl.

3 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Lizet
  22/04/2016

  Het logo is ook mooi geworden! Leuke foto’s allemaal :)

 • Beantwoorden
  Charelle
  04/04/2016

  Oh wat staat er weer een lekker eten al op je foto’s haha! Het boek van Jamie wil ik ook nog steeds graag hebben, verbaasd me niet dat je review daarvan nog zo goed wordt bekeken! ^^