Inspiratie

Giveaway Party #1 – YESIWOOD {closed}

15/12/2014

Ik heb voor deze week iets heel leuks gepland. Omdat het bijna Kerst is (en you know how I love Christmas!) én omdat ik sinds afgelopen 5 december, 4 jaar aan het bloggen ben, heb ik van maandag 15 december t/m vrijdag 19 december voor elke dag een winactie ingepland! Ik heb leuke creatievelingen en webshops gevonden die meewilden doen aan deze leuke winactie/giveaway.

Je kan met alle winacties meedoen t/m zaterdag 12.00 uur! De winnaars worden bekend gemaakt in een aparte blogpost op zondag 21 december!

winactie-marionyesiwood01

Win een poster van YESIWOOD

We trappen vandaag af met een prachtige poster. Marion is de eigenaar van de webshop ‘YESIWOOD‘. Zoals de naam al doet vermoeden heeft ze naast posters, kaarten en prints, pendants, ook houten producten te koop. In de collage hierboven zie je Marion zitten achter haar laptop waar alle ideeën worden uitgewerkt. YESIWOOD is ontstaan uit de passie voor grafisch vormgeving en interieur en de liefde voor hout.

Speciaal voor YESIWOOD is er een font ontworpen en samen met dit font en de geometrische ontwerpen maken de producten typisch YESIWOOD. Alle producten hebben de uitstraling van blank hout. Ik volg Marion al een tijdje op Instagram en de foto’s uit de collage hierboven komen ook van haar Instagram account.

Klik gauw verder om te zien hoe je kans kan maken!

winactie-marionyesiwood02

Wat kun je winnen:

Je kan de poster ‘GEO’ (zie hierboven) op A3 formaat winnen.

 

Wat moet je doen?

Heel simpel! Laat hieronder voor zaterdag 20 december 12.00 uur, een reactie achter. Je hoeft geen website/blog te hebben, alleen een geldig e-mailadres! Op zondag 21 december krijgt de winnaar een e-mail en je leest het terug op de blog!

 

Extra kans maken & lief! ;-)

Wil je een extra kans maken? Like dan de Facebook pagina van YESIWOOD en van Peek Inside en deel het bericht!

19 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Ilah
  20/12/2014

  Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee!

 • Beantwoorden
  Pien
  18/12/2014

  Wow! Mooie poster! Staat straks lekker fris als het nieuwe jaar begonnen is!

 • Beantwoorden
  Nynke
  17/12/2014

  Wat een mooie poster zeg. Ik weet al een leuk plekje.

 • Beantwoorden
  Astrid V
  17/12/2014

  Deze wil ik wel heel erg graag voor boven mijn bureautje!

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

 • Beantwoorden
  Marloes
  17/12/2014

  Ik vind haar posters echt prachtig!!!

 • Beantwoorden
  Ingrid
  17/12/2014

  Wat een ontzettend mooie poster! Ik doe graag mee! :)

 • Beantwoorden
  katriend
  16/12/2014

  Kerst is kadootjestijd * ik kan iemand heel blij maken met die mooie poster * duimen maar!

 • Beantwoorden
  Kayleigh | Con leche
  16/12/2014

  Wat een mooie poster! Ik houd echt van de combinatie wit, hout en mintgroen! Lekker rustig, maar toch sprekend! Ik doe graag mee! :)

 • Beantwoorden
  Hanne Van den Abeele
  16/12/2014

  Oh! Pastelkleuren! Simpel maar zo mooi! Less is more! *

 • Beantwoorden
  Dita
  15/12/2014

  Wauw heel gaaf deze poster! Zou ik graag willen winnen ;)

 • Beantwoorden
  Marrit
  15/12/2014

  Ik doe mee natuurlijk, i LOVE de posters van yesiwood! Wat een ontzettend leuke actie Angelina, leuk bedacht door je! Deze poster kan een mooi plekje krijgen in ons toekomstige huis.. (ons bod is geaccepteerd, spannende tijden!)

  Liefs, Marrit

 • Beantwoorden
  Femke
  15/12/2014

  Ik doe mee!! Win win in. Leuk zeg!

 • Beantwoorden
  Sanne
  15/12/2014

  YesIWant! Super mooi kerstcadeau!

 • Beantwoorden
  Maartje
  15/12/2014

  Wat een leuke poster! Ik doe graag mee om de poster een mooie plek te geven in de woonkamer van ons nieuwe huis :-) Happy Christmas!!

 • Beantwoorden
  Janneke
  15/12/2014

  Gefeliciteerd nog met je blogverjaardag! :) Wat een leuke actie, ben benieuwd! Laat ik nou nét bezig zijn met het inrichten van mijn kantoortje waar ik volgend jaar mijn kleine onderneming start. De muren zijn nog een beetje kaal, dus ik doe dus graag mee! :D

 • Beantwoorden
  Lisanne
  15/12/2014

  Wauw wat een gave poster! Ik doe graag mee:-)

 • Beantwoorden
  Marit
  15/12/2014

  Oh YesIwill! Grote fan van YesIwood, zou deze poster dolgraag willen winnen. Als startende ondernemer gaan al mijn centjes in mijn eigen (verkoop)stylingbureau momenteel. Heb zin om mijn eigen woonkamer (en mezelf ;-)) te verwennen met dit prachtige item! #crossmyfingers. Super leuke give away actie!

 • Beantwoorden
  eva maria
  15/12/2014

  Wat een fantastische actie! Ik waag graag mijn kans voor zo’n leuke poster, hij zou perfect zijn in mijn keuken-to-be…

 • Beantwoorden
  Lisanne
  15/12/2014

  Past mooi bij m’n mint Kaleido dienblad :-)