Ameland Hotspots

Hotspot: De Afslag – Nes, Ameland

15/09/2014

Processed with VSCOcam with m6 preset

Niet alleen op het vasteland zijn er leuke hotspots te vinden, maar ook op de waddeneilanden, waaronder ‘De Afslag’. Een lifestylewinkel waar je mooie woonaccessoires als kaarsen, kussens maar ook grote meubels als banken, tafels, kasten en prachtige lampen vindt. Aan de muren hangen foto’s van fotografe Jantina Scheltema. In de winkel zijn ook voorbeeldboeken te vinden voor de verschillende kasten, tafels, stoelen en banken. Er is dus nog veel meer te krijgen dan dat er in de winkel te vinden is.

Processed with VSCOcam with m6 preset Processed with VSCOcam with m6 preset Processed with VSCOcam with m6 preset

Op Ameland worden de meubels gratis thuisbezorgd, maar mocht je op het vasteland wonen dan kan het ook gewoon thuisbezorgd worden tegen een geringe kilometervergoeding. Je kunt ook persoonlijk advies krijgen, daarvoor kun je een afspraak maken.

ADRES & OPENINGSTIJDEN
Je vind De Afslag aan de Reeweg 34 op Nes – Ameland.
De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Processed with VSCOcam with m6 preset

4 reacties

Laat een reactie achter

 • Beantwoorden
  Lisanne
  15/09/2014

  Heee, dit is toevallig!! Ik heb vorig jaar in samenwerking met Jenny, de eigenaresse van de Afslag, zo’n zelfde soort artikel gemaakt. Ik weet dat ik niet mag spammen, maar hij is hier te vinden: http://younailedit.net/?p=6717. (Anders verwijder/bewerk je mijn comment maar. ;)) Geweldig! Het is zo’n fantastische winkel! Leuk dat je er aandacht aan besteed.

  • Beantwoorden
   Angelina - Peek Inside
   15/09/2014

   Wat leuk! Ik had dit artikel vorig jaar al geplaatst op Lovetoshare.nl, daar schreef ik ‘m voor. Ik had ‘m alleen nog niet op mijn blog geplaatst en omdat het inderdaad een leuke hotspot is deel ik ‘m alsnog haha. En geeft niet hoor, leuk om jou artikel te lezen/zien, ook mooie foto’s gemaakt zeg!

   • Beantwoorden
    Lisanne
    15/09/2014

    Gaaf! Heb ‘m gedeeld met Jenny, ze vond ‘t erg leuk! ^^

    • Beantwoorden
     Angelina - Peek Inside
     16/09/2014

     Ik zag het, leuk en dankjewel! :))